Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie podjąć tę pierwszą decyzję najtrudniej
Mam już wyniki i też mam nie za dobre, hemoglobina mi strasznie poleciała więc pewnie powrót do żelaza.. a w moczu znowu ketony.. wrrr.. czyli że niby niedożywiona jestem, a to nieprawda! jem naprawdę, znowu się będę musiała tłumaczyćIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Nie! I chyba nic nie kupie jak tak dalej pójdzie, odwidziały mi się te stworki, bo jak zobaczylam wersje na łóżeczku, byla tam na zdjeciu na ochraniaczu i poscieli to ojezusienku nie wiem, czy dziecko bym tam znalzła, takie to krzykliwe na rozku jeszcze jakos wygladaloIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm
-
Super Siwa dziewczynki czesto boja sie potwierdzic na 100 % tym bardziej pewnie przy blizniakach kiedy maja miejsca mniej do prezentowania sie ale grunt, ze wszystko ok
Siwa1001 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Nie przepadam za niebieskim kolorem, tak samo jak za zielonym, nie wiem dlaczego, ale tak mam więc by mnie raził, wolę właśnie jakieś takie pośrednie i stonowane typu ten morski, mięta czy tam turkus
ale chyba juz znalazlam to co chciałam będę zaraz zamawiaćIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
wianna wrote:Shantelle, niedobrze z tym moczem Twoim, dobrze, zs masz szanse tak szybko konsultowac wyniki
Ja dzis siusialam i krew oddawalam, popoludnju bede miala wyniki w internecie, ciekawe jak tam u mnie.
Chyba tez zaraz odpale kompa i zaczne kupowac chocoazwstrzymuje sie, bo jak pojade na dzialke teraz, to moze na strych zajrze, a tak oelno dzieciecych kartonow, co prawda bo bratanicy, ale ona raczej nie ialasamych rozowosci spiworek do spania akurat miala chyba niebieski
A wiecie, jakdwa lata temu bylam na porodowce, gdy rodzila sie moja chrzesnica, to razem z nimi na sali lezal chlopczyk, ktory byl ubierany przez mame na rozowo, bo mial po swojej siostrze starszej ubranka. Smiesznie to wygadalo,bo wszyscy mysleli, ze to dziewczynka, a ona sie wkurzala i obrazona mowila, ze to jest chlopak. No ale nie wiem, co sie dziwila, skoro caly na rozowo chodzil, widocznie wyprawke swojej starszej corce zrobila tylko w jednym stonowanym kolorze różu -
Iskiereczka wrote:Shantelle:) dzięki za podesłania linka do śpiworkach ja sur zakochałam w rzeczach u Noego w kolorowe słoniki:)
Ja sie jednak bede starać kupować uniwersalne rzeczy:) które beda pasować i dla chłopca i dziewczynki.
Co prawda nie urodziłam jeszcze pierwszego dzieciątka a juz marze o drugim.
Fantastycznie byłoby mieć parke:)
Ja to samo Chcę mieć dzieci co 2 lata i mojemu przedstawiłam ostatnio mój plan kiedy zaczynamy się satrać o drugie to on na to ok -
wianna wrote:No właśnie podjąć tę pierwszą decyzję najtrudniej
Mam już wyniki i też mam nie za dobre, hemoglobina mi strasznie poleciała więc pewnie powrót do żelaza.. a w moczu znowu ketony.. wrrr.. czyli że niby niedożywiona jestem, a to nieprawda! jem naprawdę, znowu się będę musiała tłumaczyć -
Diana, ale popytaj może o wynik posiewu. Bo może jednak właśnie te dolegliwości wargowe to przez to... Kurcze. Słyszałam kiedyś, że nie ma czegoś takiego jak uroda krwi czy moczu... Ale jedni mówią że jest tak.
Nonale nie wiem, mi kazali się leczyć