Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle wielkie gratulacje!
Diana, cieszę się, że kolejny dzień do przodu i optymistycznie! oby tak dalej!
Majekmeg super wieści!
Miło wpaść na forum i czytać same pozytywy.
JednoczeŚnie strasznie smutno mi z powodu tamtego dzieciątka... nie wyobrażam sobie bólu rodziny.
Dziewczyny wybierające się na wesele, znalazłyście coŚ ciekawego na siebie w sieciówkach?Shantelle lubi tę wiadomość
-
Aaaaa !!!! Shantelle gratulacje!!!! planujecie cos jakis slub przed rozwiazaniem?
Tez mam wesele, ogladalam na asos maternity, sa sliczne, ale nigdy w sumie nie zamawiakam wiec nie wiem, ma ktos jakies doswiadczenia?
Zdjdcie brzuszka postaram sie wstzwic, choc na tablecie moze byc mi to nieco utrudnione, bo ja nadak na dzialeczce u mamusi i sie obzeram, Aaa:PShantelle lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
No, no, siwa widac, ze blizniakowy )
mi niestety nie da rady wstawic na tablecie, wiec do nastepnego tygodnia musicie sie wstrzymac z ogladaniem mojego brzucha poki nie wroce do domkuSiwa1001 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Meg1987 wrote:Shantelle wielkie gratulacje!
Diana, cieszę się, że kolejny dzień do przodu i optymistycznie! oby tak dalej!
Majekmeg super wieści!
Miło wpaść na forum i czytać same pozytywy.
JednoczeŚnie strasznie smutno mi z powodu tamtego dzieciątka... nie wyobrażam sobie bólu rodziny.
Dziewczyny wybierające się na wesele, znalazłyście coŚ ciekawego na siebie w sieciówkach? -
Mój jest malutki w porównaniu z dziewczynami co leżą ze mną a mają młodsze ciążę od mojej o ok 2 tygodnie. No ale ja przy nich 0 tłuszczu . A dziewczyny są tu fajne. Dużo śmiechu. Właśnie nas przenieśli bo salę malują i 2 wypisali , jutro zostanę sama. A terazamy pokój 2osobowy i łóżko nawet wygodne .
A mąż super się sprawuje. zajął się wszystkim. Wiedziałam gdzie sidła zarzucić -
Ale piękne brzuchy!! Faktycznie bliźniacze brzuszki ogromne !!!
Ja też swój wstawię jak tylko dorwe laptop !!
Zobaczymy w Krk jakie są terminy w urzędzie stanu cywilnego i wtedy ogarniemy, a kościelny pewnie po.. Zobaczymy
A wakacje tak, niezapomniane, naprawdę czad total.Siwa1001 lubi tę wiadomość