Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle, wstydz sie jak nazwiesz sie jeszcze raz wielorybem albo bedziesz cos gadac na swoja wage!! Swietnie wygladasz, zgrabny brzusio, naprawde nie wiem o co Ty sie czepiasz
Shantelle, michaela lubią tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja też szok.. Kobieto masz tylko wystający brzuszek ciazowy uroczy.... Ojjj powinnaś dostać po głowie za głupie zmartwienie.... Wogole macie takie już kuleczki..A ja jeszcze taki ciazowo tluszczykowy ale może że Ro 22 tc dopiero i miałam sadelko swoje trochę....
Shantelle lubi tę wiadomość
Jej
-
Dobra jednak nie daje rady bez tego forum eh :p mało sie udzielam bo nie mam za bardzo czasu przez prace i przeprowadzkę ale czytam Was zawsze jak wracam autobusem do domu albo rano jak wstaje
Shantelle - super wyglądasz! Po tym wszystkim co pisałaś o sobie miałam inne wyobrażenie twojej figury a tu jest no poprostu ekstra ! brzuszek tez cudowny
Jak na te wasze brzuszki patrzę to mój mi sie wydaje malutki, ale ja taka drobna jestem i chuda w sumie, praktycznie nigdzie nie rosnę oprócz brzucha wiec może to dlatego ;p
Postaram sie tez wstawić zdjęcie jak wrócę do domu albo jutro rano -
Framtid nie da sie odciac od forum, wciaga
Ja tez myslalam, ze mam duzy, bo wszyscy tak mowia dookola, kolezanki, ktore juz byly w ciazy mowoa,ze taki mialy w 7 miesiacu, tez poki co nie tyje zbytnio, ale patrzac na Was to mam normalny oczywiscie pomijajac nasze blizniaki
Ale szczerze Wam mowiiac to tez czaaem sie czuje grubo zwlaszcza jak mam luzne ubranie... ja zawsze nosilam dopasowane ciuchy i dzis np jak przymierzylam sukienke weselna ciazowa, wiadomo odcinana pod brzuchem, to masakra... albo wczoraj ogladajac zdjecia sprzed ciazy, to sie poplakalam ze taka chudziutka bylam, glupie babySiwa1001 lubi tę wiadomość
Dzięki kochana.
Ja to czekam na resztę brzuszków z niecierpliwością !! ❤️
Wianna miałam to samo, ostatnio oglądałam nasze zdjęcia z moim i... Ja taki patyk na półmaratonie.... A teraz...
Moja koleżanka powiedziałam dziś, że miała taki brzuch jak mój w dniu poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 23:25
-
Mi to sie wydaje, ze one sciemniaja, zeby dogryzc nam, ze niby teraz takie grube jestesmy, a one to laski do samego porodu byly, ahhaha a zwyczajnie po prostu zazdroszcza, bo ciaza to piekny czas
michaela, Shantelle, diana0501 lubią tę wiadomość
Shantelle, wyglądasz super, ładny brzuszek
Jak patrzę na swój brzuszek, to uśmiecham się do lustra Jest problem z ubieraniem, czasem czuję się duża, ale cieszy mnie ten stan Wszyscy, którzy dogryzają chyba zazdroszczą, ciążowe brzuszki są ślicznemichaela, Shantelle lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
obiektywnie w porownaniu z pierwszą ciążą mam maleńki brzuch w tedy był już taki w 16-17 tygodniu... więc skoro macie podobne to znaczy że normalne? Kobiety czesto mają zaburzony obraz samych siebie, sama po sobie to widze i potem opowiadają że miały taki w dniu porodu może jedna z na sto tak a reszta plecie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 06:18
-
Akurat ta koleżanka co mi to powiedziała to zawsze miała jazdy z wagą, do tego początki anoreksji itd. I w ciąży widziałam jej zdjęcia i faktycznie miała mega mały brzuch i małe dziecko.
Ale czy to fajne jak ciąży nie widać ?
Do tego przytyła, żeby nie skłamać Was 6-9 kg.
Pisała, że ważyła się codziennie, bo jakby się nie ważyła to by się spasła...
No i mnie się tak głupio zrobiło bo ja mam już kilka kg w zapasie, jak wiecie. I to co Michaela pisze, ktoś siebie w lustrze widzi zawsze inaczej niż ktoś nas widzi...
Życie i zdrowie Małego najważniejsze a resztą się zajmę po urodzeniu hehe.