Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diana z pessarem to już będzie ameryka:) ja niedawno rozmawiałam ze swoim lekarzem i powiedział że skoro posiew wyszedł dobrze i mam już pessar kupiony to nie ma co czekać i zamiast w następny czwartek to zakładamy go pojutrze meeeeega się cieszę bo nareszcie nie będę musiała leżeć 90% dnia.
a jutro jedziemy na kolejne badania prenatalne, więc jeśli mogę to nieśmiało poproszę o kciuki o 11Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Agusza trzymamy kciuki! W kupię siła:)
Dostałam luteina dopochwowo bo bóle już mam na lezaco ale to nie są jak wczoraj
A chciałabym wytrwać chociaż do listopada bo to im dłużej we dwoje tym lepiej dla synka. Samopoczucie mam dobre czekam na czwartek i korek zakładamy i siedzimy. mąż prał ubranka dzisiaj a jutro prasowanie i torby szykujemyagusza lubi tę wiadomość
-
Masz rację, lepiej żebyście zostali jak najdłużej w dwupaku ale dobrze ze mąż ogarnia rzeczy. Lepiej na wszelki wielki się przygotować na niespodziewane. Też będę prać ciuszki od czwartku:) i może o torbie do szpitala też pomyślę... No zobaczymy żebym tylko nie przesadziła z aktywnością na początek.
Diana Ty też leż kochana ile możesz dla waszego dobraCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
milmarta wrote:Jej diana trzymam kciuki. A jak się teraz czujesz? Skurcze juz minęły? Rozwarcie się zmniejszylo?
michaela lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie. Chłopaki mają po 520 i 550 gram. Wszystko.z.nimi i ze mną ok. Akurat się kopali po 26tc będę szła.na oddział na.podanie sterydów, w razie gdyby coś złego miało sie dziać.
agusza, Izieth, polkosia, Siwa1001, diana0501 lubią tę wiadomość
-
diana0501 wrote:Shantelle gratuluję :* cieszą mnie takie wiadomości.
Agusza to jest bardzo dobry pomysł. Wiesz ile masz mieć pessar ? Bo ja nic. Biorę leki i dalej mnie boli.
Poproś może o jakieś silniejsze leki? Albo kroplówkę niech Ci dadzą to szybciej zadziała.
A ja pessar będę miała już do końca ciąży. Przed rozwiązaniem mi go zdejmą zależy czy będzie cc czy poród sn. Jutro koniecznie zapytaj o wszystko lekarza to będziesz spokojnieszaCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Shantell gratulacje Diana, no ja też podziwiam ten optymizm, na pewno przekazesz go dziecku:) Ja mam rdzennie wpisany w siebie pesymizm, ale pracuje dzielnie nad tym optymistycznym podejściem żeby chociaż szybciej przejść z pierwszej smutnej reakcji na tę słoneczną stronę. To działa jednak cuda:)
Shantelle lubi tę wiadomość
-
0majekmeg0 wrote:Ja po wizycie. Chłopaki mają po 520 i 550 gram. Wszystko.z.nimi i ze mną ok. Akurat się kopali po 26tc będę szła.na oddział na.podanie sterydów, w razie gdyby coś złego miało sie dziać.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Dużo się działo...
Diana - kciuki trzymamy wszystkie Jesteś zajebiście dzielna
Shantelle - gratulacje i kciuki oczywiście też
MjakMeg - czadersko
U mnie też wczoraj nie za dobry dzień, bo koło rozwaliłam, na szczęście nie jechałam sama Taki słaby dzień był wczoraj, już noc miałam jakieś dziwne przeczucia... Oby już tylko pozytywne dni nas wszystkie czekałyShantelle lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny, nie ukrywam że to kolejny jeden z najszczesliwszych dni w moim życiu
Majekmeg super chłopaki mamy tu już silną drużynę !
Też miałam pisać, że Diana ma super podejście. Ale wiecie co, to dobrze bo i my też na tym skorzystamy trzeba brać wszystko tak jak jest i będzie dobrze. I fajny mąż, że tak pomaga. Kochany