Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diana trzymamy i za Ciebie kciuki, za Twoja szyjke, chyba szzybko trafilas do szpitala. Informuj nas na biezaco, bo chyba wszystkie sie tu o kazda martwimy.
Tamta dziewczyna z tego, co pamietam to z krwawieniem i bolem brzucha pojechala do szpitala. Tyle ile mogli wstrzymywali porod, ale u niej chyba pecherz plodowy juz zaczal schodzic. Teraz walcza o synka, wiadomo, ze malenstwo, ale na pewno silne.
Takze dziewczyny nie mazartow, gdy cos sie tylko dzieje, jakis niepokojacy bol czy skurcz to do szpitala...
Dobrze, ze Diana jestes w takiej dobrej formie psychicznej :*Igor - nasze szczęścieur. 9.12.2016 r.
3430 g
54 cm
-
Muszę dla synka.czuje moje nastroje to po co nerwy mu
serwować. Dostałam lek na zahamowanie śkurczy ale na razie czuje je też na lrzaco.
Dziewczyny boli was coś? Od razu szpital! Mnie od tygodnia brzuch i lędźwie bolały a wczoraj skurcze. Nie ma co czekać. Urodzilabym chyba gdybym nie poszła -
Jiji wrote:Diana a jak Kochana poznalas że to skurcze...leżę dziś bo tak mnie.bola ledzwie bardzo i czasem podbrzusze to taki dziwny ból ...zjadłam nospe i przespie się jak nie puści chyba muszę dzwonić do gina...