Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też nie miałam mierzonej długości kości. Nie martw się. Wyjdzie dobrze.
Ja wizytuje 9.09 i też tak coraz bardziej myślę żeby jechać na szpital ale to chyba zrobię u rodziców żeby mogli do mnie przyjechać. Mąż dzisiaj w delegację jedzie i zostanę sama a to najgorsze co może być. Z tą wydzielina to miałam antybiotyk na raz na ten mocz. Więcej nie zapisał bo niby mocny, ciężarntm dopiero w zaawansowanej ciąży można i to pod kontrolą ginekologa. A teraz właśnie był taki ból brzucha a leżę, aż mnie wygięło do środka. Trwało to chwilę i puścilo . Bratowa jutro umowi mnie do śwojej gin żeby obejrzała mnieSiwa1001 lubi tę wiadomość
-
0majekmeg0 wrote:Hej, troszke tu skrobiecie a ja po kolejnej przerwie technicznej nie mogam się zalogować, pisało że nie ma takiego loginu!? Wkurzyłam się na męża bo nic nie pozwala mi kupiwać dla chłopców. Maky tylko wózek, i kilka ubranek od koleżanki. Szlag mnie trafia jak pierdzieli że mam nie zapeszać że jescze tyle czasu. Cholera to ciąża bliźniacza, jak pójdę wcześniej do szpitala to on nic nie ogarnie. Jak mu zaraz przyłożr w łeb to nie wstanie! Wrrr
-
0majekmeg0 wrote:Hej, troszke tu skrobiecie a ja po kolejnej przerwie technicznej nie mogam się zalogować, pisało że nie ma takiego loginu!? Wkurzyłam się na męża bo nic nie pozwala mi kupiwać dla chłopców. Maky tylko wózek, i kilka ubranek od koleżanki. Szlag mnie trafia jak pierdzieli że mam nie zapeszać że jescze tyle czasu. Cholera to ciąża bliźniacza, jak pójdę wcześniej do szpitala to on nic nie ogarnie. Jak mu zaraz przyłożr w łeb to nie wstanie! Wrrr
ja w pierwszej ciąży jak i teraz kupuje od początku jak tylko dowiedziałam się jaka płeć .. nie wierzę w jakieś zapeszanie
ja uważam że co ma być to będzie czy będę kupować ciuchy czy nie
zresztą mi sprawia mega frajdę kupowanie ciuszków
Tysia -
Dziewczyny czy Wy tez tak macie że tak ciężko Wam się oddycha ? zwłaszcza popołudniu ? Nie wiem czy to przez dzidziulke czy co .. Myślałam ze może ciśnienie wysokie bo w pierwszej ciąży niestety na to cierpiałam
az kupiłam wczoraj ciśnieniomierz ale ciśnienie mam idealne
w ogole jak biore głębszy oddech to mam wrazenie ze skóra na brzuchu mi pęknie
Tysia -
Hej kobietki moj wieloryb ma sie dobrze połówkowe za nami
wstydzioch sie straszny zrobił i nie chciał pokazywać twarzy. Teraz bede wizytować pod koniec miesiąca wiec może prędzej sie uda go obejrzeć. Mam zlecone do kolejnej wizyty kilka badań w tym krzywa cukrzycowa . Picie glukozy przede mną pierwszy raz mam nadzieje ze w tym wytrwam blehhhh. Ciuszki juz zakupione na cały pierwszy roczek cześć sama skompletowałam a cześć dostaliśmy w każdym razie zapas jest. Smoczki i buteleczki tez ogarnięte. Teraz czekam na mebelki bo będziemy na własny projekt robić i wezmę sie za pranie wszystkiego jakimś dzidziusiowym proszkiem a potem prasowanko. Z zakupów sprawy kosmetyczne wanienka bujaczek leżaczek i pieluszki nam zostały. Reszta juz z listy gotowa. Przesadna nie jestem a podziwiam tych co czekają do porodu. Jako wieloryb zaawansowany watpię czy w grudniu po południu bede miała ochotę na zakupowe szaleństwo, dlatego im teraz wiecej do tego powera tym lepiej.
-
Dokładnie. Ja wracam we wtorek po weselu brata i biorę się za pranie, prasowanie i pakowania toreb. Dzisiaj jeszcze dostałam takich boli że aż zgina. Jutro lekarz. Zobaczymy co powie. Nigdy nie miałam boli miesiaczkowych i nie mam do czego ich porównać. Lekarz przez telefon uspokoił bo nie krwiawie
-
Dziewczyny a jak u was z ciśnieniem? Czy któraś ma bardzo niskie? Ja ostatnio miałam 89/47
aż lekarz się zdziwił i sprawdziliśmy jeszcze raz.. To normalnie ze aż takie ciśnienie jest niskie?
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Ciśnienie mam niższe Agusza, ale nie aż tak (np.104/62, 96/60). Z dwojga złego lepsze niskie niż za wysokie. Nie masz zawrotów głowy, nie jest Ci słabo?Dużo pijesz płynów? Bo często niskie ciśnienie jest jak za mało jest nawodniony organizm.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Ja właśnie w pierwszej sobie nie przypominam a w tej niestety się to pojawiło i rzeczywiście jest to nieprzyjemne . Czasami stoje i się zastanawiam czy za chwile nie zemdleję
agusza ja mam od początku ciśnienie idealne poki co czyli mniej więcej 120/75a dobrze się czujesz czy raczej osłabiona ? Jak osłabiona i senna to może napij się jakiejś słabej kawki . Powinno pomóc a od jednej kawki nic się nie stanie
Tysia -
Właśnie ostatnio po 2 śniadaniu pozwalam sobie na słabą kawkę z mlekiem. A generalnie czuję się dobrze. Czasem tylko jak za szybko wstanę to mi się coś tam w głowie zakręci ale tak chyba miałam zawsze.. A wody piję około 2,5-3 litry dziennie.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości