Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czystek tez piłam przed ciążą, teraz się boję.
Shantelle ja równiez biore pod uwagę ten przewijak z IKEA ale wolałabym biały. Mam jeszcze opcję dokupienia przewijaka do komody ale kosztuje 140 zł i mam dylemat. A miseczkę z wodą może na komodzie mogłabyś stawiać?
Diana a te leki masz już odstawione? -
No właśnie nie wiem, czy nie kupimy jakiejś komody bo obecnie mamy wielką szafę przesuwną, zrobioną specjalnie po to aby miejsca było i stół mamy jedynie niski, więc innych żadnych dodatkowych mebli nie mamy. Raczej taki przewijaczek by się wpasował.
Muszę wstać i się ogarnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 10:32
-
Diana to te bóle pewnie dlatego, że odstawili Ci te leki. Na szczęście jesteś w dobrych rękach, więc pewnie coś zaradzą.
Shantelle komoda świetnie się sprawdza.
Ja się właśnie ubrałam, muszę się wybrać do sklepu po zakupy, coś na obiad kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 10:36
-
I mi się chyba powoli syndrom wicia gniazda włącza. Zniosłam dziś ze strychu fotelik do samochodu i małe pudełko z ubrankami, resztę w tym gondolę mąż zniesie jak wróci z pracy. W tym tygodniu ma być ładna pogoda to upiorę gondole i fotelik żeby ładnie wyschły, ubranka poprzebieram i zobaczę co muszę jeszcze dokupić.
-
Dziewczyny ale Wam dobrze. Ja jeszcze do końca września pracuję...
Pospałabym do 10 chętnie
Zastanawiam się czy kupujecie może dla swoich dzieciaków niemowlęce buciki czy tylko jakieś grube skarpeciochy? W domu wystarczą skarpety, a na wyjście skarpeta+ kombinezon, czy coŚ jeszcze? -
Hej dziewczyny
ja nareszccie w domu, mimo ze uwielbiam działke i jestem tak zwana powisnoga, to jednak w swoim domu, to w swoim domu
Co do mycia dziecka płatkmi kosmetycznymi i wodą przegotowaną taką metodę polecali u moich znajomych na szkole rodzenia, takze mysle, ze te ktore z nas sie wybieraja jeszcze złapią tam takich praktycznych ciekawostek, a reszta niech czyta forum, bo na pewno je tu przemycimy
Ale duży chłopak u Ciebie nasca czyli nie mój jeden taki jakis wielkolud Dziewczyny chodzą na połówkowe jeszcze, a ja już je tak daaaaawno miałam, teraz wizyta za 2 tygodnie dopiero, trzeba przetrwać! Fuksja też daj znać co i jak u Ciebie
Meg podziwiam Cię, że jeszcze pracujesz! kiedy Ty sie wyspisz jak nie teraz?! Nie masz możliwości iść teraz już na L4?
Diana jesteś cały czas pod okiem specjalistów, zaufaj im, pozwól działać a sama wracaj do pozytywnego nastawienia!Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Diana, jakbym lubiła prasować to bym się zgłosiła
Wianna, dawaj brzuch, teraz Ci się nie upiecze powsinogo
Skończyłam ćwiczyć, ale męka po takie przerwie, jednak mam nadzieję że kilka treningów i się ogarnę
Mały kopie więc chyba mu się podobało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 13:45
-
Wianna niestety ciężko u mnie z L4 bo jestem asystentką dyrektora obcokrajowca. W biurze tylko ja i on. Nie zatrudnia nikogo na moje miejsce bo moje biuro zmienia siedzibę z końcem roku, a sam nie ogarnie wszystkich polskich spraw. O tyle dobrze, że szef często wyjeżdża więc siedze całymi dniami sama w biurze, mogę sobie isc na spacer, nawet poćwiczyć, jesc kiedy mi się podoba więc jest luzik jakoś dotrwam, zależy oczywiście jak się będę czuła.
-
Wkurzają mnie z łóżeczkiem!
8.08 zamówiłam łóżeczko, materac i prześcieradło ze strony czarodziej.eu i no kurde mać 3 tyg później a łóżeczka brak!
Dzwoniłam do nich kilka razy i co? oni wysyłają, w poniedizałek będzie!
Drugi poniedziałek minął i dalej nic!
Dzwoniłam przed chwilą , kurier ma u siebie i dzisiaj albo jutro dostanę. Kurier u mnie chodzi koło 11-12 więc dzisij nie.
Nie kupujcie od nich ani ze strony ani z allegro