Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Za mna jakos nie przemawiaja te plastikowe gondole, nie wiem dlaczego, na pewno sa zrobione z dobrego materialu, ale mam wrazenie, ze sa one sztuczne i potliwe, co na pewno nie jest prawda
ale takie mam wrazenie sam fakt, ze wiele osob wybiera takie wozki musi swiadczyc, ze na pewno sa dobre
sok z buraka uwiekbiasz?? No prosze Cie!! Fuuuj, dalam pol cytryny i dwie netkarynki, zeby zlagodzic smak no i pije z zatkanym nosem choc to do mnie, mam troche jeszczeIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Wianna fajny brzusio:).
Shantelle no nie zaczynaj znowu ze swoja waga, masz normalna figure!
Pochwale sie corcia 617g, synus 655g. Rosna moje skarby symetrycznieIzieth, jagooo90, agusza, diana0501 lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Siwa super dzieciaki cieszę się że wszystko super
Nie zwróciłam nawet uwagi że to plastikowa gondola, w środku jest ładnie, biało w bawełnie więc myślę że będzie spoko. Ale chcemy dwa w jednym, do tego Maxi Cosi Citi fotelik i ten chce w kolorze czarnym ! Bardzo lubię czarny ale wózek będzie szary, szaro granatowy... Jakoś tak
Sok z buraka kozak, naprawdę lubię, albo gotowane buraki. MmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 18:36
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Ja też piję soki z buraka, dodaję marchewkę i jabłko i nawet w porządku smak Zastanawiam się, czy wyniki krwi się poprawią dzięki temu?
Niedawno wzruszyłam się zaręczynami Shantelle, a tu w niedzielę mój mężczyzna mi się oświadczył i przeżyłam własne wzruszenie Byliśmy na wyścigach MotoGP w Brnie, mój faworyt przyjechał na 2 miejscu, a mój (już) narzeczony wyciąga pierścionek i pyta, czy zostanę jego żoną w najbliższym czasie Miałam łzy w oczach, miejsce wybrał idealne
Tylko pierścionek za duży i na razie nie mogę nosićjagooo90, diana0501, Siwa1001, Fuksja90, milmarta, Nasca lubią tę wiadomość
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Mógł leżeć mały w Szpitalu Kopernika gdzie chcę rodzić bo tam jest najlepsza opieka dla niemowląt, kochana, dzielna perełka.
Ciekawa jestem, jak się trzyma ta dziewczyna z wątku grudniówek, która wcześnie urodziła, widzę że się nie udziela. W sumie co ma się udzielać, ech.. Biedna.
Agusza, Wianna pamiętacie Skorke? Ona z nami tu rozkręciła forum, ciekawe jak u niej.
-
https://zapodaj.net/96cbb93bc596f.jpg.html
i
https://zapodaj.net/5e7ffa6a02442.jpg.html
widać te zdjęcia? coś mi komp szwankuje i sama nie wiem.
a brzuch w rzeczywistości wygląda na większy. nie ma się co s sumie dziwić jak już prawie 9kg na plusie...Siwa1001 lubi tę wiadomość
Jago