Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O wodzie i duże płatki to i ja słyszałam i tak będę robić. Sudocrem na większą awarię pupki a tak doraźnie to alantan. Z kosmetyków do pielęgnacji jeszcze nie wiem, ale jak wyjdę na wolność to uderzę do Rossmanka i będę myśleć. Ja osobiście jestem zwolennikiem Nivea bo wszystko inne uczula. Czytałam że na początek najlepiej kupić kosmetyk 2w1 lub 3w1
-
Shantelle wrote:Rozmawiam z koleżanką która rodziła w Szwajcarii i tam od urodzenia uczyli myć przy przewijaniu dziecko chusteczekami bawełnianymi jednorazowym i zwykłą wodą. Koleżanka mowi że mała nigdy nie miała oparzeń, tam nikt nie używa chusteczek nawilżanych.
I właśnie doradzila aby kupić duże płatki bawełniane Tami i nimi myć pupke.
Kurde zastanowię się wiecie.Tysia -
80 z przesyłką
Był obchód ale bez ordynatora. Jakiś inny lekrz chyba z urlopu wrócił. I rozmawialiśmy o tym jak to się stało, kiedy byłam na wizycie itp. I wystraszyłam się , bo źle że teraz dostałam skurczy, i rozwarcie. Że ciężko nam będzie donosić i jak dla niego ordynator za szybko zdecydował o odsawieniu adalatu. Aż boję się że w środę wyjdę i w domu znowu się zacznie. -
Diana nie denerwuj się i nie panikuj, bo to nie pomaga. Co lekarz to opinia, ten nowy to w dziób powinien zarwać, że zamęt sieje i straszy pacjentkę. Myśl że skoro odstawił tzn, że były ku temu podstawy. Spokojnie.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Siwa czy mogła byś napisać od początku co ci się przytrafiło ? Bo ja niestety trafiłam do szpitala i mam skróconą szyjke 26mm bardzo się boję. Czekam na wyniki posiewu bo chciała bym krążek ale nie wiem jak to będzie i jaką ta szyjka jest dziś bo mnie od piątku nie badali