Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wianna ja kupilam czarne płozy i ciemno szary jakby materac.
Michaela, ale co? Wyjeli jej tą kulkę czy jej nie było? No to teraz odpoczywaj.
Ja Wam powiem że dziś w nocy chyba mnie jakiś skurcz złapał tak na samym podbrzuszu.. No aż mnie zgrzało, musiałam się położyć a wstawałam siku ale szybko przeszło. Magnez biorę więc to nie jego brak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:20
-
Ja pisałam do mojego polskiego gina co z takimi bólami, że byłam w szpitalu itd to mi odpisał to : takie bóle zawsze różnicujemy ze skurczami porodowymi. W Pani przypadku
na poród jest stanowczo za wcześnie. Jeśli byłyby to skurcze porodowe -
towarzyszyłoby temu plamienie lub krwawienie, stąd nie martwią nas takie
objawy przy braku plamień.
Proszę stosować No spę 3x1 tabl - z reguły pomaga i łagodzi
dolegliwości . Wiec czekam spokojnie do niedzielnej wizyty
Michaela ale miałaś akcje .. dzieciom to zawsze coś do głowy przyjdzie hehe dobrze ze jej się to rozpuścilo i nie trzeba było jej męczyć wyciaganiem tego z nosa
Mój też ma ta ciastoline i rzeczywiście ona się rozpuszcza pod wpływem ciepła czy tam wody ale jak w dywan mi wlepil to myślałam że uduszeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:38
michaela lubi tę wiadomość
Tysia -
Michaela no to dobrze że się skończyło tak, jak się skończyło.
A mój gin też zawsze pyta o plamienia i zawsze powtarza, że jak nie ma plamienia i krwawienia, to tfu tfu jest ok.
Tysia a Ty gdzie mieszkasz Irlandia czy Anglia? Bo mnie się myli.. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:49
-
No właśnie wiec narazie nie będę schizowac
Shantelle ja jestem w Irlandii chociaż wolałabym w Anglii bo lepsza jest tam pogoda i mam dużo rodziny chociaż opieka medyczna na tym samym poziomie
Jak masz zamiar kiedyś tu przyjechać to naciesz się zawczasu słońcem a najlepiej to złap do słoika bo tutaj to porażkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 08:59
Tysia -
Bo właśnie, Irlandia
Co do opieki medycznej to słyszałam że dramat. Ja nie wiem co oni z tym, że nawet usg nie robią w takich przypadkach..???
A u nas co do wyjazdu, to zobaczymy, co się okaże na wiosnę a jak coś, to kupię sobie najwyżej łóżko solarium haha i będę się naświetlać
-
Noo Tysia troche i nas uspokoilas ta wiadomoscia od lekarza wiecie, ze juz nasze Dzidzie jak sie teraz by urodzily, to maja bardzo duze szanse )) jak to lrzeczytalam, to juz jakos mi tak ulzylo ja zadnym skurcay nie mam, tym bardziej tych Braxtona jakjs tam a to niby cwiczenia macicy przed porodem, o reeeety! Wolalabym, zeby byla wycwiczona
micheala zdolna corka ja jak pewnie bedac w podobnym wieku wcisnelam sobie w obie dziurki tabletki witaminy C,do tej pory pamietam jak leciał mi żółty gil, bo sie rozpuszczaly takze normalna ciekawosc dzieci hahaha
Zauwazylam, ze moje libido rosnie coraz bardziej... O_o !!! Az boje sie co bedzie przed porodem!michaela lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Bo oni tu twierdza ze im mniej zaglądania tym lepiej tylko szkoda że takie zaglądanie nieraz pomaga utrzymać dłużej ciaze ale im można gadać .. nawet szkoda gadać bo jeszcze są oburzeni cud ze mnie na glukozę wysłali bo tego badania tez tutaj nie robią przeważnie
No Shantelle najlepiej sobie kupić takie łóżko i dużo witaminy D
wianna ja też się uspokoiłam po tej wiadomości .. zwłaszcza że ja te bóle mam ale brzuch mi nie twardnieje ani nic więc może to tylko rozciągająca się macica
reszty dowiem się w niedzielę ale narazie staram się nie stresować i nie denerwować ..
Moje libido póki co to zero kuwa mac no poprostu nie chce mi się i wiecznie się boje ze coś się stanie itd za niedługo narzeczony mnie z łóżka wywali hahaTysia -
A moje libido sięga kurwa zenitu już i nic nie możemy z tym zrobić od początku ciąży mamy zakaz, czujecie to? taka abstynencja to zdecydowane przegięcie...
A od kilku dni leci mi z lewej piersi siara śmiesznie ze to już się zaczyna powoli.Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Agusza, ale tak nic nic nic a nic nie mozecie? Sam orgazm chyba nie jest zagrozeniem?
No mi do demona seksu jeszcze daleko, ale mąż chodzi ciagle zadowolony haha
ostatnio siedzimy do poznej nocy i tv ogladamy i niedajboze jakis film erotyczny bedzie, aaa! Jedna sekunda, jakis maly urywek wystarczy takze to moze bedzie jakis sposob na wasze libido hahaIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
No właśnie chodzi o orgazm, bo mogą znowu zacząć się skurcze jezu, jak ja cierpię przez to.. Zwłaszcza ze nigdy nie narzekaliśmy na nudę w łóżku.. Ale już mężowi zapowiedziałam ze jak dojdę do siebie po porodzie to będzie miał ciężkoCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
agusza wrote:A moje libido sięga kurwa zenitu już i nic nie możemy z tym zrobić od początku ciąży mamy zakaz, czujecie to? taka abstynencja to zdecydowane przegięcie...
A od kilku dni leci mi z lewej piersi siara śmiesznie ze to już się zaczyna powoli. -
agusza wrote:No właśnie chodzi o orgazm, bo mogą znowu zacząć się skurcze jezu, jak ja cierpię przez to.. Zwłaszcza ze nigdy nie narzekaliśmy na nudę w łóżku.. Ale już mężowi zapowiedziałam ze jak dojdę do siebie po porodzie to będzie miał ciężko