Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest grupa na fb, tak samo się nazywa więc wyszukajcie sobie i was dodam. Narazie w mojej grupie jest mój facet, ale go wywale, bo musiałam kogoś dodać aby ją założyć
Już go nie ma w grupie zapraszam!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 19:50
-
Diana ja mam tą siare już chyba z 6-7 tygodni jak nie lepiej i jeszcze nie urodziłam to jest normalne że się pojawia ale nie oznacza to nic groźnego jedne mają ją szybciej, inne później a jeszcze inne wcale ja w pierwszej ciąży tez miałam szybko siare a później miałam taki nawał pokarmu ze nie mogłam tego ogarnąćTysia
-
Grupa jest zamknięta, więc nikt obcy nic nie zobaczy
A nazwa nie wskazuje centralnie na ciążę ja bym się nie domyśliła. Poza tym ja nie widzę kiedy moi znajomi dopisuja się do jakiś grup, postów tym bardziej
Agusza my też tu będziemyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 21:46
-
Hejo:) bez tego linka nie mogłam Was znaleść
Majekmeg super chłopaki
Ja mam aż 4 tetrowe i 4 flanelowe i tak się zastanawiam czy w ogóle tetrowe będę używać. Wyprałam je i są takie słabeusze, jeszcze z 2-3 prania i będą szmaty a kupiłam o gramaturze 140g/m2. Spróbuję jeszcze te bambusowe ale tetry to chyba był mój pierwszy i ostatni zakup