Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diana, spokojnie na pewno obędzie się bez większych kłopotów na obronie, trzymam kciuki.
Ja jutro zaczynam 28tc. Jesteśmy już w domu i odpoczywamy we troje z mężem.. Spokojnego wieczorku:)Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
rozpacz bierze na ten cukier, odrobina płatków owsianych z jogurtem i pół śliwki a cukier 167 już latam jak chomik co dziennie po posilkach jeden dzień mam kryzyys i proszę...
Jutro nie mierzę tego cukru w ogóle w poniedziałęk poradnia i zobaczymy co powiedzą. Boże jak ja mam dotrwać do końca tj ciąży>Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2016, 21:30
-
Agusza, świetne wieści. Uważajcie na siebie
Do mnie przyszły fanty, które sobie online zamówiłam, jakie te bambusowe pieluszki są milusie! Szok!
Jeżeli chodzi o wyprawkę, to jeszcze sporo nas czeka, czekam na ciuszki, które mam dostać, żeby wiedzieć, czego mi brakuje. Z praniem i drobiazgami również muszę poczekać, bo musimy zacząć od zbudowania szafy, zakupu komody, przemeblowania i wtedy dopiero będzie miejsce, żeby wszystko ogarnąć... No i na nową pralkę poczekam Ech... Myślę, że to będzie październik...
Więc ja też w sumie w polu...
-
Nie znam się, ale wydaje mi się że ta śliwka ma cukru sporo. Owoc. Nie wiem, oczywiście się nie wtryniam bo się nie znam
Ja pieluszki bambusowe mam dwie, ale małe.
Może jeszcze dokupię większe.
Dziś zamówiłam dwie flanelowe grube i 4 tetry kolorowe, do tego mam 4 białe i te dwie bambusowe, więc pewnie styknie.
-
Ja wczoraj zamówiłam w końcu pieluszki, 2 bambusowe, 5 flanelowych, 5 tetrowych mniejszych i 2 tetrowe duże, chyba wystarczy Zamówiłam też 2 ręczniki z kapturkiem i część wyprawki dla mnie do szpitala
Ubrań dostałam tyle, że nic właściwie nie muszę kupować, pozostało tylko wyprać i wyprasować
A termin coraz bliżej... Już czuję radosną ekscytację, ale i lekki strach
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
Diana bedzie dobrze zobaczysz.
Agusza super ze juz w domku.
Co do pieluch to ja na moja dwojke mam 4 flanelowe i 18 tetrowych, i wiecej nie kupuje.
Michaela daj znac co powiedza w poradni diabetologicznej. U mnie tez zaczyna szalec cukier, niby mnie ostrzegali w poradni, ze tak moze byc, ale i tak mam nerwa. Insulina nocna zwiekszona, cukier na czczo 82-89, ale tym razem po sniadaniu powyzej120. Jak mi nie minie po ciazy ta cukrzyca to sie pochlastam.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Hejka
Coś ostatnio rano wstaje...
Campari, a Ty czekasz na chłopa czy babiczke ?
Siwa widzę że zmiana imion. Michał i Natalia to moi faworyci. Strasznie chciałam Michała, ale mój szef Michał, kolega z pracy drugi Michał, przyjaciel mojego Michał, mój brat Michał. Za dużo u nas. Ale ja strasznie chciałam. A szefowa, żona Michała hehe Natalia właśnie. Tak się złożyło i mi to imię się mega podobaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 10:03
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Diana, ta promotorka to prawdziwa pipa, ale mi się zdaje że jak praca już złożona w dziekanacie (a tak chyba pisałaś?) to teraz nie może nie dopuścić. Program antyplagiatowy puszcza się przed dopuszczeniem pracy i ustaleniem terminu. Na szczęście już we wtorek będziesz miała z głowy i odetchniesz.
Pieluchy tetrowe mam po synku jeszcze, trochę sprane i porozciągane ale co tam, no i niedawno dotykałam bambusowych i muślinowych - to niebo a ziemia. Te tertrowe takie twarde, szorstkie a bambusowe mięciutkie. Także tetrowych na pewno nie będę kupować. Zostawię te co mam i to pewnie będą służyły do bardziej do wycierania plam z podłogi a nie z dziecka.
Michaela ty przy takim cukrze bierzesz insulinę? -
Tak, wszystko mam złożone, został tylko jej i recenzenta podpis na podaniu o dopuszczenie do egzaminu. Mam to już gdzieś. Czekam na maila od niej i poprawie . Niech ma. A stopka nie była tak wyraźną jak na zdjęciach w sieci, to był bardziej wyraźny zarys stopki i nie dało się tego pomylic. Za drugim razem nie było aż tak widać jak za pierwszym a za trzecim razem było widać i czuć ze to stopka. mojemu aż się oczy świeciły
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Shantelle wlasnie ostatnio zaczelismy sie wachac co do imion, bo strasznie nam marudza w rodzinie na pierwsze wybrane imiona, niby to my wybieramy, ale jak sie co wizyta slyszy zmiencie to sie czlowiek wacha i dlatego pojawily sie nowe pomysly wlasnie Natalka i Michał
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.