Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja znowu nadaje do was ze szpitala:( od trzech dni miałam skurcze więc pojechałam na wizytę do mojego ginekologa a on ze szpital i trzeba podać sterydy na rozwój płuc Emusia:( i tak sobie leżymy od 17 jakoś... Dostaliśmy pierwszą dawkę, jutro druga i zobaczymy co dalej bo na ktg zapisał się skurczCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Dzięki Wianna, plan jest taki że i tym razem z zagrożenia wyjdziemy obronną ręką. Staram się tak myśleć..
Diana a Ty też miałaś w szpitalu robione ktg prawda? Pamiętasz coś z zapisów? Jeśli pisały Ci się skurcze to jaka była reakcja serduszka malucha na nie?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Dzięki dziewczyny za wsparcie, jesteście kochane!
Rozmawiałam z lekarzem i mówi że mam się obserwować. Jeśli nie będę się bała wyjść do domu z takimi skurczami jakie mam to może mnie jutro wypuści do domu o ile nie będą silniejsze. Narazie powiedział że poród się nie szykuje bo te skurcze są za małe do porodu i nie postępują więc uf, pot z czołajesteśmy dobrej myśli.
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
To piekne wiadomosci Agusza
ciesze sie bardzo
U mnie w przychodni do pobrania krwi są numerki i kobiety w ciazy maja te ulgowe, ze wchodzą co drugą osobę
Poza tym zalezy od dnia, ale ostatnio czesto zdarzalo sie, ze ktos mnie przpuszczal albo ludzie, klienci w sklepach albo sami ludzie z obslugi prosili wczesniej.
Choc raz w lidlu prawie mnie stratowali, bo otworzyli nową kasę i nie przepuscili wcale, a jeszcze wpychali, zeby byc pierwszymWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 10:48
Igor - nasze szczęścieur. 9.12.2016 r.
3430 g
54 cm
-
No u mnie też są właśnie numerki tak jak u Wianny normalne i dla kobiet w ciąży, że wchodzą co drugą osobę.
W sklepie różnie bywa czasem puszczą, a czasem udają, że nie widzą - w każdym razie często nagle zaczyna ich bardzo interesować pólka z batonikami przy kasie, lub coś daleko z przodu-śmiać mi się chce jak się tak męczą udając.
Agusza dobrze, że już lepsze wieści.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Agusza mi ktg robili wieczorem przed wyjściem i rano następnego dnia potem do domu. Niby ktg robią od 27 tyg a mi brakowało chyba 3. Ale zapis był i skurczy dzięki Bogu nie pokazał no ale prawie 2 tyg dawali mi coś żeby zatrzymać i im się udało. Trzymaj się. Będzie dobrze. Wiem co czujesz. Daj znać co i jak.
-
A miałaś tylko bóle czy coś jeszcze ?
Bo ja teraz oprócz bólu brzucha na dole doszedł ból w pachwinie co utrudnia chodzenie. Brzuch twardnieje praktycznie cały czas. Wczoraj miałam stracha bo małego nie czułam. Ale tętno jest i dzisiaj skacze aż lędźwie bolą. We wtorek mam obronę i się boję ze gorzej będzie. Jakiś glut mi wyszedł, taki żółty, biorę macmiror i ty chyba on nie rozpuscil się do końca.