Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi też już praktycznie nic nie zostało z wyprawki tylko kurier dowiezie z Polski pare rzeczy i będzie wszystko wczoraj dostałam dwa darmowe kremy bepanthen tzn próbki
od tego siedzenia w domu to chyba jakiegoś doła łapie .. nic mi się nie chce .. nawet nie ma do kogo gęby otworzyćTysia -
A ja po wizycie. Mały waży 1352 kg przy czym Dr powiedział że usg zaniża wagę także mały pewnie ma z 1,5 kg. Tak myślę.
Szyjka ładna, zamknięta. Nie grozi nam narazie przedwczesny poród
Na usg było widać jak mały sobie zamyka i otwiera buzię hehe, jak rybkadiana0501, agusza, Izieth, Nasca lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie chyba na necie będę je kupować bo łatwo się karmi w nich w szpitalu
Shantelle gratulacje ) duży chłopczyk ..
Ciekawe ile mój juz waży, wczoraj jak byłam u zwykłego lekarza to kazał mi się w szpitalu zapytać czy baby is normall or big cxy jakoś tak .. bo jemu się wydaje ze jest duże stwierdził to tylko po obmacaniu brzucha
Riri ja mam już laktator .. ale ręczny i mam nadzieje ze nie będę musiała korzystaćTysia -
Gratulacje dorodnego chłopca:)
Ciekawe ile mój waży? A usg dopiero 3.10...Myślałam że mój tyle waży teraz to jak Twój tyle ma to mój gdzieś z 1800 chyba powinien mieć?
Ja mam ręczny laktator.
Została szafa do kupienia i wanienka i czapka zimowaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 15:15
-
Kurde byłam dzisiaj odebrać mojego Alexa ze szkoły i jak go zobaczyłam to normalnie chciało mi się wyć całe czoło zdarte i dosłownie cały nos .. spadł jak byli na podwórku bo jakiś kolega mu drogę zastawił jak biegł i proszę . Az mu się woda z tych ran sączy przez 5 lat tak nie wyglądał ani razu jak teraz aż odechciało mi się tej całej posranej szkołyTysia
-
Super Shantelle duży chłop
Ja z wyprawka tak średnio, co jakiś czas kupie, co mi się spodoba lub jest w dobrej cenie, ale muszę chyba jak Wy jakąś listę wziąć i odhaczac to, co już mam
Laktator kupię jak będę karmić, raczej na pewno elektryczny niż ręczny, bo to zapocic się można tym dojeniem
Tysia no szkoda synka, pewnie się nacierpiał, ale też i zahartował takie rzeczy uczą dzieciIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm