Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle wrote:Siwa tak hahha ale dzisiaj mam jakiś lepszy dzień, bo wygląda na to że mi wyszedł ten sernik
Idziemy dziś na urodziny chrześnicy mojego mena i mam problem bo pewnie będzie dużo jedzenia i jutro jak się zważę to będzie już z rana więcej haha a myślałam że pokażę DR że pół kg mi spadło
NO I WESZŁAM DZIŚ W III TRYMESTR!
Szalonaaaa!!! Jedz ile chcesz,później z nas to zejdzie.
Koleżanka przytyla 21kg,po 5 tygodniach zostało jej tylko 5 na plusie pocieszajace.
Ile masz juz kg na plusie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 14:42
Jago -
No nie shantelle no to 1:0 dla ciebie, gratuluję hmmm ciekawe czemu? Niby żurawina PR z rciez zdrowa a pijesz ten kwasior nie słodka jesz, bo mi raz baba mówiła że żeby poskutkowala słodka to.musze zjeść kilogram pozatym suszona jest słodka i też nie pomaga ten cukier.. Naprawdę dziwne...Jej
-
siedze i śmieję się sama do siebie... Lekarz straszy zę trzeba natychmiast coś z cukrzycą zrobić, ja widzę że bez insuliny chyba się nie obędzie bo jak jeem według diety nawet lecac na spacer to cukier za wysoki, jak cukier dobry to ja głodna
a w poradni.... po 4 godzinach rejestrowania ... wyznaczyli mi termin szkolenia (sic!) za miesiąc, dali glukometr ale bez recepty na paski...
i co tu robić?
-
Może te paski bez recepty nie są tak tragicznie drogie, ja na początku też kupowałam bez recepty (accu chek) to około 30zł za 50szt. Niestety paranoja ile się czeka, w ciąży powinni szybciej rejestrować. Na pewno trzymaj dietę, spróbuj może prywatnie się umówić na wizytę.
Ja dzisiaj zjadłam na kolację niedozwoloną (sic!) kupną pizzę i zagryzłam warzywkami, a cukier 109, normalnie w szoku jestem.
Michaela spróbuj pół grejpfruta po posiłku, dziś wyczytałam, że podobno pomaga przy wysokim cukrze.michaela, diana0501 lubią tę wiadomość
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
No to gratulacje Shantelle za pokonanie e.coli
majek, szok, zeby w dzisiejszych czasach takie komunikaty uslyszec... oby nie przeniosly sie na Ciebie.
Jagooo, w f&f -20% na wszystko czy na dzieciece?? I do kiedy??Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm