Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Diana współczuję, ale jak to mówią przyjaciół poznaje się w biedzie. Dasz radę i goń ich jak ktoś coś będzie chciał. A w ogóle co konkretnie się nie podoba?
Ja kupiłam 62 dla obu moich skarbów. Myślę, ze 68 może być za duży, według tej rozpiski z rozmiarami co Diana dodała na fejsie to 68 jest od na 3-6 miesięcy.
Co do pieluch ja mam więcej, ale ja mam dwójkęNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Ja też byłam dziś w Tesco, ale nie było pampersow w promocji, chyba że przegapiłem. Były new borny ale chyba 22 szt.za 13,99, więc nie brałam. A Wy które kupilyscie? Te białe? 1 czy 2?
Diana z pracą nie pomogę, u mnie wstęp i Zakończenie były formalnościa, krótkim podsumowaniem, zajmowały mniej niż stronę i chyba akurat najmniej ważnym elementem pracy.Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Siwa z tej strony 2 punkt jak zawarłam był zły, niepotrzebny, baba go nie zaakceptowała.
Jak opisałam po kilka zdań co zawierają moje 5 rozdziałów to "jakieś nieporozumienie ".
Źródła raz były ok za innym nie są potrzebne.
Napisałam wstęp na 3 strony, zakończenie na 2 czyli tak jak chciała i jej się nie podoba, i tekst że nie widzi mojej obrony!
Koleżanka ogarnia to i mi napisze,trochę się uspokoiłam ale dalej się boję że baba nie przyjmmie -
Czyli nawiedzona baba, ma tytuł i się wywyższa, nie martw się może tym razem przyjmie.
Mam białe pampersy 88 sztuk, tesco loves baby 78 i bella happy 42 (bedę testować, które lepsze), same 1. No i w razie jakiś uczuleń mogę zmienić na inne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 19:34
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Riri dziwne. A na infolinii powiedziała Ci baba kiedy kasa będzie wysłana? Oni mają w to wgląd..
Awokado odbieram, ale blisko skóry bo tam najlepsze i kładę na kanapkę, jak pomidora ma więcej kwasów omega 3 jak ryby Q że ryb nie jem bo teraz to jakoś smaka nie mam, więc dodaję awokado. No pycha
-
Siwa1001 wrote:Czyli nawiedzona baba, ma tytuł i się wywyższa, nie martw się może tym razem przyjmie.
Mam białe pampersy 88 sztuk, tesco loves baby 78 i bella happy 42 (bedę testować, które lepsze), same 1. No i w razie jakiś uczuleń mogę zmienić na inne. -
Diana nie panikuj, nic nie będziesz powtarzać, puści Ci tą pracę, przecież to tez o niej świadczy jak kogoś nie dopuści do obrony tzn, że ona też nie potrafi wyjaśnić, straciłaby na renomie, po prostu chce się dowartościować i dlatego Cię gnębi, ale będzie dobrze. Zobaczysz. Głowa do góry.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
A ja po wynikach moczu i niestety u mnie też jakieś niedociągnięcia. Za dużo leukocytów. Moja gin zapisała mi lek Monural, roztwór do rozpuszczenia i wypicia. Stosowalam to kiedyś i polecam-lepszy od leków w tabletkach,tzn.od antybiotyków doustnych. Działa do 48h. Jakbyście kiedyś potrzebowaly to polecam.
Nasza dzidzia odwrócona już główka w dółWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 22:15
Jago -
Zgaga zaraz wypali mi przełyk...!!!! No tak powiedziała.zeby dzwonić pod koniec tyg bo jestem już na ostatnim.etapie przyznawania decyzji.. Hmmm że papiery podobno doszły dopiero 16 a księgowa wysłała od razu bo przecież zwolnienie jej dawałam...Jej