Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie to, że chciałabym na siłę ukryć, tylko też mnie martwią przymiarki i przeróbki kiecki. Poza tym mamy tak surowego księdza że nie powiemy mu o ciąży niestety (bo by nam odmówił ślubu...).
Chciałabym mieć jak najmniej przeróbek kiecki, żeby to nie był kłopot i żeby pasowała. -
Dziewczyny jak zrobić taki suwaczek na samym dole pod postem ,który odlicza dni ciazy?
A co do jedzenia to ja jestem mega fanką zdrowego odżywiania,a od momentu w którym jestem w ciazy jadlabym tylko niezdrowe jedzenie..A najlepiej to białe bułki z masłem ,serem żółtym albo takim kanapkowym białym..no i słodkie o wiele więcej niż zwykle jakiś objawów typu mdlosci czy wyostrzony wech nie mam,jedynie piersi wrażliwe i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 13:02
Jago -
kalina123 wrote:Jagooo wpisz sobie w googlach "suwaczki ciążowe" wyskoczą ci różne strony
Tworzysz sobie suwak i potem link który ci się wygeneruje wklejasz tutaj w swoim profilu -
Dziewczyny jak jest z waszymi piersiami? nie bolały mnie mocno od początku ale dziś nic a nic a piersi zrobiły się miękkie.....troszkę się stresuje30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Riri, mnie piersi na początku strasznie bolały, nie mogłam ich dotykać, leżeć to tylko na plecach bo ani na brzuchu, ani na boku się po prostu nie dało! Teraz już jest lepiej, bolą tylko wtedy gdy na nie nacisnę Noo i strasznie pieką mnie sutki jak wyjdę na dwór i jest chłodno! Z tego co wiem w pewnym momencie przestają boleć
AgnOss lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Witajcie kobietki kochane mam takie pytanie małe do was tzn czy wy też macie takie coś ze tam na dole wszystko jest takie nabrzmiale jak przetre mocniej papierem aż boli momentami swędzi bo wiecie w pierwszej ciąży miałam podobnie ale tym razem chyba porusze ten temat u pani doktor co można stosować na złagodzenie tego? Może ktoś wie?
hej, jak tam? dalaś sobie jakoś radę? ciężko strzelać z diagnozą ale obrzek jest zwiazany z progesterone, ogólnie macica potrzebuje wiekszego ukrwienia i wszytsko "tam" puchnie kazdy reaguje inaczej oczywiscie, podobno z tego powodu seks w ciazy jest duzo przyjemniejszy bedziemy sprawdzac hehe moze to z tego powodu, a Ty po prostu wrazliwsza jestes? tantum rosa to juz bardziej przy zapaleniu...
-
Dzięki dziewczyny, widzicie was coś bolą a mi wogole przeszło... Normalnie galaretki, wcześniej jak je dotknelam to bolało teraz nic..... ;( dwa tyg do wizyty30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Łohoho to i panny młode u nas na forum są suuuuper mi w poniedziałek k wtorek wyskoczył już brzuszek, ale.to chyba dlatego, że od soboty głównym składnikiem moich dań jest kapusta w każdej postaci uwielbiam ją
Riri nie zmartwiaj się na zapas... To na pewno nie to co myślisz, przecież hormon tak szybko nie spada, poza tym dziewczyny pisaly, że też tak mają... Także głowa do góry. Nie zamartwiajmy się. Ja do kolejnej wizyty ponad 2 tygodnie... Także czekamy ze spokojem ducha razem
Agusza, co tam??? Wyszłas ze szpitala?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm