Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też staram się jeść zdrowo, ale zaraz przychodzi chrapka na słodycze na przykład i wszystko szlag trafił nie mam żadnego ulubionego smaku, po prostu pomysle o czymś i to jem zarówno słodkie, słone, ostre, kwaśne, itp najmniej mam ochotę na sok marchwiowy, wcześniej nie miałam z nim problemu, a teraz nie chce mi się nawet popatrzeć na niego
Co do ćwiczeń, też brakuje trochę, ale ja w swojej pracy mam tak że często podnosze, żeby zaczepic takie różne sprzęty, huśtawki dla dzieci no i przy nich też muszę się naskakac, to powiem Ci, że pod koniec dnia czuje zmęczenie, że boli mnie brzuch tak właśnie z przedzwigania, więc nie wiem jakby to było poćwiczyć normalnie, na szczęście nie mam zbytnio czasu kiedy mam chwilę, wolę zdecydowanie polezec i odpocząć po pracyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Nic nie rozumiem z tego co do mnie mówisz ale wydaje mi się, że nadzieję możesz mieć z tego co wywnioskowalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2016, 18:59
AgnOss lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle i Wianna wy tam.ostroznie z tym.forsowaniem się... Wianna nie powinnaś na początku ciąży podnosić wysoko rąk (pisałaś o tych hustawkach) i przemeczac się .. Ja też zaczęłam biegać przed ciąża ale mam nakaz leżenia i przemęczenia się.... Ciekawe jak tam Agusza30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Melduję się ze swojej cudownej wytęsknionej kanapy! ja i moje ziarenko czujemy się dobrze ale pan doktor kazał nam leżeć więc już pół dnia spełniamy jego zalecenia w domu
Jak tak was czytam moje drogie, to mnie kłuje zazdrość, że możecie jeść wszystko i spełniać zachcianki. A ja teraz szukam smacznych przepisów, które będę mogła jutro na szybko w kuchni dla siebie ogarnąć i ocieram slinę z brody no cóż - nie zostało mi nic innego jak życzyć wam wszystkiego smacznego
A Ty Wianna oszczędzaj sieeeeeee!!!Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Agusza, lez jak Ci tak dobrze i nie marudz, mąż z pracy wróci to Ci coś dobrego może ugotuje
Oczywiście, że się staram oszczędzac cały czas. Korzystam z pomocy dzieci pomagają mi podnosić ale dla mnie jako osoby która prowadzi bardzo intensywny tryb życia też przestawić się w taki zastój by było trudno dlatego pracuje z umiarem, jeśli tylko coś nie tak, że zakłuje czy coś, to ogarniam zajęcia w ten sposób, żebym mogła złapać oddech
Paolcia, czytałam, że serduszko powinno już na pewno widoczne być kiedy zarodek ma 5 mm, także daj szansę swojej Kropci, niech najpierw podrośnie, nie wyrokujcie za wczesnieIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle wrote:Wcielo mi pół posta, a pisałam że mi brakuje ćwiczeń, lekarz pozwolił ale jakoś się boje.. W pierwszym trymestrze... A bym pocisnela z Chodakowską lub pobiegła gdzieś, aaaaaa
Mam to samo, nadrabiam troche na orbitreku ale to tez nie zawsze sie udaje bo jestem bardzo zmeczona i spala bym tylko niestety... bo brakuje mi mnie z przed ciazy z ta energiaaaa -
U mnie tylko sen sen i sen, mogłabym nie wstawać z kanapy poza tym wrażliwe piersi i zero innych objawów. Wizyta dopiero 12 maja jak będę w Polsce. Do tej pory ciąża potwierdzona tylko testem, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Troche sie martwię, chyba tak na zapas dobry znak dla mnie to taki ze przestał mnie bolec brzuch miłego dnia dziewczynki!
-
paolcia88 wrote:Ja nawet nie wiem czy mogę ćwiczyć... Zresztą, zwątpiłam szczerze czy doczekam porodu. jakoś to takie wszystko zbyt chwiejne się wydaje
Nie nakrecaj sie. Ja z moim pierwszym tez nie mialam zadnych objawow... zrobilam test przez przypadek hihi i cala ciaza bezproblemowa bezobjawowa:)
Za to teraz mam pelen pakiet Hihi BBlleeeeeeee -
framtid wrote:U mnie tylko sen sen i sen, mogłabym nie wstawać z kanapy poza tym wrażliwe piersi i zero innych objawów. Wizyta dopiero 12 maja jak będę w Polsce. Do tej pory ciąża potwierdzona tylko testem, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. Troche sie martwię, chyba tak na zapas dobry znak dla mnie to taki ze przestał mnie bolec brzuch miłego dnia dziewczynki!
Ja tez bym mogla lezec ciagle , ale musze pracowac niestety Mam ochote glowa komputer w pracy rowalic
Gdzie zagranica jestes ?? Bo my tez Ci na emigracji hi -
Agnoos, no niestety nie mogę leżeć od rana do wieczora, 8 godzin w pracy muszę odsiedzieć ale potem juz tylko kanapa i seriale jestem na emigracji w Anglii, ale zamierzam wrócić przy końcu drugiego trymestru do tego czasu będę niestety skazana na latanie samolotem w ramach wizyt kontrolnych, bo tu na wyspach to porażka jeżeli chodzi o lekarzy i nie chce ryzykować. A Ty gdzie mieszkasz?
-
Pampcia wrote:AgnOss, a Ty gdzie?
Ja naszczescie Niemcy i do Polski mam 150km takze jak cos bedzie trzeba to moge skoczyc nawet na glupie zakupy, a i kasa chorych jest perfekcyjna. O Anglii duzo slyszalam i byla bym przerazona tam sie leczyc nawet z kataru