Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Ja już kupiłam łóżeczko dostawne od innej mamusi (w sumie praktycznie wszystkie sprzęty dla Hani mam używane ale mi to nie przeszkadza).
Jest praktycznie nowe, bez żadnych oznak użytkowania:). Ja mam wersję taką kolor sosna.
https://www.senmalucha.pl/pl/p/Lozeczko-dostawne,-kolyska,-lozeczko-3w1-FILIP-kolor-naturalna-sosna/9
Mam bardzo małą sypialnię, jak wstawiłabym łóżeczko o normalnych wymiarach, to ciężko by nam było się ruszyć. Zobaczymy na ile nam starczy, potem kupimy już większe.
Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Ja nie mogę ale pospalam szok szok szok
Mnie też boli gardło a było tak pięknie po tym antybiotyku nic a nic....
Milimarta niby powinnam być hehhehe ale on zawsze ma inne obiekty hehhehe, teraz zupełnie pochlonelo go fotografia komórkowe,a ja też wychodzę na zdjęciach jak korek.. Imielin wczoraj gadalam z mamusia można powiedzieć świeża bo dopiero pół roku po i mówi że niektóre rzeczy zupełnie nir potrzebnie kupuje się nowe, ona też prawie wszystko kupiła używane w dobrym Stanie..Jej
-
dziewczyny ja mam to samo wyprałam pare dni temu, wyschło już i czeka na prasowanie .. a żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce to by dobrze było i stwierdziłam że jednak dzisiaj nie będę chyba prasować jedyne co mi się dzisiaj chce to SPAĆTysia
-
Ja nadal czekam z praniem i prasowaniem na komodę. O losie! Nie wiem czy zdążę wtedy jak widzę, że Wy już ogarniacie to
Posiew moczu wyszedł mi czysty!! zgodnie z tym, co przewidział lekarzSiwa1001 lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej co do prania i prasowania, to robię to partiami. To co wyschnie to prasuję, następne się pierze i czekam aż wyschnie. Nie lubię składowiska i wszystkiego na raz... Właśnie wróciłam z wizyty. Chłopaki mają po 1430 i 1460 gram. Szyjka 35 mm czyli od 3 tyg bez zmian wszystko gra i jestem zadowolona.
Jiji, Shantelle, Izieth lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie doświadczyłam czegoś śmiesznego, coś jak Siwa.
Ćwiczyłam i robiłam ćwiczenie że na plecach i patrzę a ja mam górkę z prawej strony dotykam i prawa strona twarda, miękka lewa. Wołam mojego aby sobie dotknął i mały się widocznie ułożył na prawym boku, ale się podniosłam i wrócił na środek
-
Kurde od kiedy jest grupa na Facebooku to jakoś zapominam o forum i potem musze nadrabiać godzinami wszystko
Powiem Wam ze wielki karton z ubrankami małego wciąż stoi nieruszony, zero prania, zero prasowania, no nie chce mi sie w dodatku cały czas sie mecze z bólem bioder i pachwin, wczoraj doszła druga noga, w nocy myślałam ze oszaleje ;/ nie moge przez to normalnie spać, kręcę sie i rano wstaje 'połamana' na to wszystko mały zaczął mnie tak kopać ze aż boli, wciska sie gdzie tylko moze, mówię mu ze lepiej dla niego żeby w przyszłym tygodniu na badaniu wyszło ze jest główka do dołu obrócony bo jak nie to mama nie będzie juz taka miła haha no i w ogóle juz jestem na takim etapie ze ta ciąża zaczyna mnie męczyć i chciałabym żeby bylo juz po wszystkim. Niestety nie miałam okazji cieszyć sie tym błogosławionym stanem, chyba zbyt długo pracowałam i to w okresie mdłości, potem problemy z żołądkiem, na to wszystko przeprowadzka a teraz juz mi jest poprostu cieżko no i boli mnie wszystko. Aż wstyd tak mówić no ale serio chciałabym juz synka na brzuchu a nie w brzuchu ;p