Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dyplom odebrać.
Poradźcie mi w czym wyprać-tak wyprać- psa który tak śmierdzi starymi drożdżami że nie idzie wytrzymać. Już ją wykąpałam z rana jak wróciłyśmy ze spaceru. Polazła gdzieś i w czymś się wytarzała. Tydzień temu były odchody, dzisiaj chyba drożdże ( no tak śmierdzi starymi drożdzami). -
No właśnie ten psi nie dał rady. No tam gdzie się wytarzała czyli głowa i ta skóra zaraz za obrożą śmierdzi. Reszta jej futra ładnie szamponem pachnie. Ludzkich się nie używa ale myślałam że znacie jakieś domowe sposoby na ten smród. Zwymiotuję od tego smrodu
-
Shantelle czytałam!! Mega!! jest jeszcze czwarta część. Jakby poza trylogia widzę, że podobny gust mamy to polecam Ci jeszcze "Kiedy spisz" psychoza normalnir totalna!
Na mnie czeka Dziewczyna w walizce czy jakoś tak
Izieth gratulacje, życie razem szczęśliwi zawsze i pochwal się zdjęciem państwa młodych
A ja właśnie jadę sobie do Gdanska na weeknd bosko będzie, kocham Gdańsk!Izieth lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Noo "kiedy spisz" w sumie może nie kryminał, bardziej jakiś psychodeliczny thriller, ale mega naprawdę powinien Ci się spodobać
Wiem, że fajnie. Wiem. Wiem ostatnia szansa na wyjazdy spontanyIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm