Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, byłam dzis u ginka i same super wiadomości dla mamusi - dzidziuś przefiknął i już jest główką do dołu wiec moze sie obejdzie bez cesarki juhhu! No i pan doktor powiedział ze nie widzi juz żadnego problemu z komorami mózgu (trzy tygodnie temu niby jedna była powiększona), mówił ze zacnie sobie maluch urósł ale nie podał mi wagi wiec nie wiem ile ma w sumie aż tak mi nie zależy żeby wiedzieć, ważne ze wszystko jest ok, tyle wiadomości mi wystarczy
W sobotę ślub aaaa! robimy tylko obiad i kawę na sali dla najbliższych, będzie około 20 osób. Mój Krzysztof zakochany w moich wypiekach powiedział ze nie chce ciasta kupnego i teraz z mamką pieczemy ja lubię wiec nie mam problemu, jedyne co to padam na ryj ze zmęczenia hehe dzisiaj sernik i biszkopt, jutro reszta bo trzeba na świeżo kremy porobić itp. Ale bede padnięta po tym weekendzie, juz sie bojejagooo90, Shantelle, Kolia, diana0501, Siwa1001, Izieth, Irmelin, Nasca lubią tę wiadomość
-
Framtid cudne wieści ! Tak się cieszę
I ślub już tak szybko ???
Ciasto możecie wnosić? My na nasz ślub musimy mieć z cukierni
Ja zjadłam snicersa i ptasie mleczko, jestem złą kobietą...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 20:37
jagooo90 lubi tę wiadomość
-
Shantelle wrote:Framtid cudne wieści ! Tak się cieszę
I ślub już tak szybko ???
Ciasto możecie wnosić? My na nasz ślub musimy mieć z cukierni
Ja zjadłam snicersa i ptasie mleczko, jestem złą kobietą...
Omnomnom Ale pamiętaj,ze jak będziemy karmić ZERO czekolady ! Teraz możemyShantelle lubi tę wiadomość
Jago -
Shantelle to dobrze, że posiew czysty. Może źle pobrany mocz był? Albo coś z.pochwy sie dostało, luzik
Framtid suuper weekend Ci się szykuje koniecznie fotki pokaż a wagę Dzidzi może masz na zdjęciu usg?
Ja też dziś mam słodyczowy dzień. W ciągu dnia dwie paczki mamby naraz a niedawno z 10 krowek, ale tłumacze sobie, że i tak jestem grubaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 20:52
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Shantelle tak niż emy wnieść swoje ciasto ślub juz juz tak szybko sama jestem w szoku, nie ogarniam nadal rzeczywistości po powrocie do Polski haha fotki ze ślubu wrzucę na fb
Wianna niestety nie dostaje zdjęć z usg bo chodzę na NFZ i chyba przez to nie dają dzidzi juz chyba nie zobaczę aż do porodu bo nawet jak byłam prywatnie u gina i widziałam monitor to nic na nim nie widziałam jakiś słaby sprzęt chyba albo zbliżenie za duże. Tam w uk to super było widać. No nic wytrzymam, ważne ze mały rośnie i jest wszystko ok moze jak taki duży to szybciej wyjdzie hehediana0501 lubi tę wiadomość
-
Chyba zaraz wstane i zacznę jeść słodycze!!!
Takie smaki
A moj Adaś to szaleje od kilku dni. Non stop się wierci i kreci w brzuchu. Jeju..oby tylko nie dawał tak popalić jak się urodzi.
Ale ciekawa jestem czym to może być spowodowane, ze taki ruchliwy cały czas??Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 21:44
Shantelle lubi tę wiadomość
Jago -
Jagoo ma dzisiaj Adaś mega aktywację
Framtid gratki tak szybkiego wesela Cywilny? Kościelny? Kto był taki dobry- urzędnik czy ksiądz?
Ja właśnie kończę bigos robić a Wy tak żeście pocukrowały tymi słodyczami że aż mnie zmuliło... Jak nic Szymon będzie mięsożerca -
Jagoo mój tez jest taki ruchliwy, cały czas tylko podskoki i kopniaki czasem aż zaboli wypina sie i kręci bez względu na porę dnia, rano, popołudniu potem cisza wieczorem i jak sie kładę to zaczyna balange, kończy nad ranem mam nadzieje ze nie będzie urządzać takich zabaw nocnych jak juz będzie z nami bo mam w planach sie wreszcie wyspac leżąc na brzuchu cała noc hahah
jagooo90 lubi tę wiadomość
-
Mój wczoraj po paczce chipsów tak szalał, że koc aż się wzdrygał jak leżałam i czkawkę miał biedak. A mówiłam Wam co mój mąż powiedział na czkawkę Synka? "idź się napić dużo wody, co ma się meczyc"
Haha ale woda nie pomaga, gdyby którejś Dzidzi się męczyło
No właśnie na usg coraz mniej widać, a mój Synek na początku lipca ostatnio zapozował ładnie więc pewnie też dopiero na porodówce go ujrzęIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm