Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe Shantelle ja też bym była hop siup i tak było do 24tc dopóki nie wylądowałam w szpitalu.
Mi dzisiaj nieco przeszło, wstaję jakoś i mogę się przekręcić za to cały brzuch spięty i mały jeszcze się nie ruszał a śniadanie jadłam zaraz jak wstałam czyli o 7:15 już sobie zrobiłam. Czekam do wieczora i jadę do szpitala
Ciekawe co u Riri? -
Diana dobrze, że nie boli. Mój reaguje na zimne picie, może spróbuj. A wiecie coś mnie zastanawia... ja mam czasem tak, że Mlody się wypnie, albo tak ułoży, że połowa brzucha twarda i napięta i normalnie czuję jakbym go po pleckach glaskała i on sobie tak siedzi dłuższą chwilę. Zastanawiam się czy to jest normalne, że tak wyraźnie go czuję przez skórę. Jeny, jeszcze tydzień do usg...
-
Campari chyba normalne, mało ma miejsca to jak się wypnie to tak porządnie mój czasami też tak potrafi tylko bardziej mi się wydaje że to pupka . No chyba mój malutki królewicz chyba się budzi bo leciutko było go czuć. Wczoraj aktywny to chyba dzisiaj ma lenia. Podobno to jaki jest teraz będzie po porodzie-ciekawe ile w tym prawdy?
-
Odrosną.. Muszą. Mi też wychodzą jak dzikie świnie. Mam nadzieję że to przejściowe, ale na bank
Ja zauważyłam że mój jest w nocy nieaktywny, śpi, ok 8 wstaje, po śniadaniu jak zjem coś się rusza. Ogólnie po południu jest rozruszanydiana0501 lubi tę wiadomość
-
Mój koło 10-11 wieczorem szaleństwo, o 5 rano jak biore leki przywitanie, o 7 jak tatuś robi zastrzyk przywitanie drugie a potem co jakiś czas kopniak przypominający w ciągu dnia Ja mam jednak cichą nadzieję, że jak mama w niemowlęctwie będzie jadł i spał, przynajmniej jakiś czas, żeby szło coś ogarnąć... choć w sumie ja przy takim trybie życia jako roczniak wyglądałam jak ludzik michelin...więc może lepiej nie...
-
Odrosna na pewno.
Diana moj wczoraj spalil krokiety.
Wyobrazcie sobie, ze dzis sie do mnie przyczepila starsza babka w sklepie ze za duze zakupy zrobilam (w sensie za ciezkie), ze w moim stanie nie wolno I bla bla bla. Nosz kurde ja chyba lepiej wiem czy dam rade to niesc czy nie.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Hehe Wasi mężowie też roztargnieni :d
Byłam w Biedronce- 4 kasy i tłumy do lodówek(oczywiście nikt nie wpuści a jak chcesz przejechać wózkiem między alejkami to Cię zjedzą bo myślą że w kolejkę się wpychasz).
Spotkałam w kolejce taką panią doktor z mojej uczelni(mieszka w sąsiednim bloku) wydział zamknęli a doktorom obiecywali wakat albo w Lublinie albo w Stalowej i jak się okazuje ona i jeszcze jeden doktor jutro idą po wypowiedzenie. Pensję KUL wypłaca im do lutego a potem co? Szkoda mi jej bo to jedna z najbardziej ludzkich istot na tej uczelni. -
Hej hej hej!!!! Diana miałam tak z ziemniakami maz wrócił z pracy cieszył się na.obiadek a tu zonk zasnelam... Ziemniaki dymily... Ja leżę sobie spokojnie, mam.mega zgage myślami chcialam wyjsc ale potrzymaja mnie parę dni na obserwacji, narazie nie wiem nico na obchodzie dwie minutki i ktg wygląda dobrze i tyle... Także ale cieszę się bo.zrobia mi wszystkie badania... I dwa razy dziennie słyszę mała, a wykteca mi takie nr na zasypia na ktg i przez to dłużej muszę robić adrenalina wtedy skacze.. Leżę prawie cały czas bo jestem pod kroplowka a nie mam tej jezdzacej muszę o.nia poprosić... Wiecie co mam obiekcie bo ten ujastek to spoko szpitalJej
-
Oj każdemu coś nie będzie pasować i tak w koło Macieja. Niektórzy myślą że idą do hotelu 5gwiazdkowego. Ja jakm byłam w Zamościu to babka obok mojego łóżka narzekała na jedzenie bo za mało mięsa( baba ze wsi to i pół świni zje) a wg mnie jedzenie aż tak rewelacyjne nie było ale dobre i smaczne i nie trzeba dokarmiać.Gdyby poleżała w TL to by z głodu padła