Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zgodnie z moim menem twierdzę, że dobrze by było aby moje piersi były takie jak przedtem mnie osobiście też małe piersi się bardziej podobają i właśnie chcę te sportowe staniki z hm abym mogła w nich spać, aby cyc nie stracił formy.
Gadałam z lekarzem i takie obrzęki mogą być i będą. Ustąpią po porodzie... Ech. Mówi że szczerze, to witaminy i takie tam nie pomagają.
No nic, dobrze wiedzieć.
Najgorsze że ja rąk zginać nie mogę itd może jakoś to ustąpi
-
Co do wózka, stacjonarne nie ma go w smyku.. I chyba przez net zamówimy.. Idziemy kupić łóżeczko. 299 zł, Ł coś mówi że widział za 269 zł. I owszem na stronie Smyka. Nie kupujemy, bo się opłaca na necie, wysyłka gratis... Materac jaki. Pianka została, kokos pianka, gryka kokos. Lateksu nie ma. Ani innego.
Także nic nie kupiliśmy bo na necie zamówimy
A ja już ledwo idę hehe, mam mrówki w nogach, aaaaaaaaa.
-
Campari no mam jazdę z dłoniami. A wczoraj coś nie wiem, piłam wodę i nie sikałam. Nie umiem wypić mało wody 1,5l dziennie bo mi się zwyczajnie dużo pić chce
Pokrzywa mówisz? A można? Nie wiem czy lubię, kiedyś piłam i pamiętam że nie trwało to długo a na włosy piłam
-
Shantalle a na jaki wózek się zdecydowaliscie? Może już pisalas ale mi się myli wszystko. My prawdopodobnie bierzemy roan bass soft bordowy ale czekany do listopada na wypłatę. Jeszcze nawet fotelika samochodowego nie mamy. Oj w listopadzie spluczemy się i chyba nawet jakiś debet zrobimy. Chyba ze rodzina zablysnie i cos dorzucił, chociaż na razie cicho sza więc pewnie nie rzuci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 13:48
-
Łóżeczko kupione na stronie Smyka, materac piankowo- lateksowy fajny znaleźliśmy za 170 zł na Allegro ale. W. Sumie jest napisane że jest lateksowy i na wózek jest złożone zamówienie, ale możemy zapłacić za niego jak zadzwoni do mnie konsultant. Tak czy inaczej, najważniejsze z głowy. Teraz pakowanie toreb
AA i szukany naklejek na ścianę w sówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2016, 17:21
-
Ja zamówiłam materac z pianki wysokoelastycznej, nie przemawiają do mnie kokosy i gryki
Ja nie mam żadnej ciemniejszej kreski na brzuchu, na razie też obyło się bez rozstępów, ale wiem że mogą pokazać się po porodzie No i niestety legendarne powiększenie piersi też mnie nie dotyczy Jeśli są większe, to minimalnie, a liczyłam na ładny biust przynajmniej w ciąży
Na jakichś warsztatach mówili o deponowaniu krwi w banku publicznym, tylko faktycznie traci się do niej prawa.
Ja myślę o zdeponowaniu, bo boję się, że jak tego nie zrobię, to pożałuję, że miałam szansę i nie skorzystałam... Trochę to jednak kosztuje, ale nie 8tys. Na stronie banku Diagnostyki jest promocja, opłata wstępna 680, opłata właściwa 1090 lub 1300, a później chyba 540 za rok.
Mój aniołek Lenka [*] 13.08.2015 (13tc) -
A ja właśnie trafiłam na patologie ciąży, po konsultacji na sorze. Mieliśmy z mężem mała stluczke. Cały brzuch spięty, plecy bola..
Wszystkie badania mi zrobili i na szczęście wszystko w porzadku ale w szpitalu na 48h muszę zostać na obserwacjiJago -
Campari wrote:Milmarta my kupiliśmy roan bass soft byłam zdecydowana na riko brano, ale na ,,żywo" roan ładniej uszyty.
Wzięłaś jasny spód czy ciemny? I jaką ramę?