Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Usłyszałam że jest nowa książka Harry Potter. Pojechałam po Harrego, ale kupiłam Inferno.
Harry jest rozpisany jak sztuka w teatrze, więc się zawiodłam. Nie dam rady uruchomić wyobraźni
A Inferno jest jak Kod DaVinci tylko akcja jest chyba z tym gromnym dziełem Dantiego czy jak to tam się pisze
-
Campai i jeszcze wyprzedaż w h&m! masakra to dla naszego portfela
ale jestem z siebie dumna, bo h&m nie kupiłam nic mniejszego niż 68
widziałam Harrego, zdziwiłam się, ze to jeszcze jest w ogóle myslalam, ze JK Rowling zakończyła kariere swoją
ogladalismy tez telewizory, takie tam z wyprawki dla noworodka haha i wiecie jaki widzielimy??? Taki za 79 999 zł! Tak, prawie 80 tys! ja pikole szok haha i jak sie mu przygladalismy, to podszedl sprzedawca pytajac czy moze trzeba nam doradzić hahaha
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Hej, czuje sie ok, moje łobuzy mają disco w brzuchu rostępy u mnie pojawiają się z prędkością światła, rosną jak włosy na "grażynie". Ubranek nie dokupuje bo szafa pęknie. Dla siebie kupir grubą męska bluzę bo nawet w ciążowe mam problem wejsc, a nie wydam 300 zł na kurtke która posłuży mi 2 miesiące. Dziś polowałam na.botki, ale.mi podobają siř tylko na obcasie lub słupku, z dwojga złego wezme.na słupku...
diana0501, Kolia lubią tę wiadomość
-
Właśnie jak film? Daj znać
Co do chipsów dla mnie mogą nie istnieć
Wianna gratki dla siostry:) ja liczę że bratowej uda się zajść przy pcos.
Sprawdziliśmy dzisiaj materac małego- mamy gryka-pianka-kokos i czysto. Na razie zostaje ale będziemy regularnie sprawdzać.
Za tydzień idziemy na imprezę Halloween:) -
Shantelle witaj w klubie mi się śniło ze zaczynam rodzic .. masakra ale to chyba dlatego ze zaczynam się coraz bardziej bać no i brzuch mnie boli coraz częściej jakbym miała okres dostac .. dzisiaj mam zamiar leżeć caly dzień i się lenić
Shantelle lubi tę wiadomość
Tysia -
Film: efekty fajne, szybkie zwroty akcji, fajne miejsca (do Stambułu bym pojechała z chęcią), ale trochę zbyt zwariowany, nie ma czasu na analizowanie filmu w trakcie oglądania, książki nie czytałam, więc nie porównam. W mojej ocenie tak 6,5/10.
Warto obejrzeć, ale oglądałam lepsze filmy.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Jagoo super !
Mnie zabolał brzuch w nocy, jakby się coś rozerwało.
Siwa mnie nic nie pobije. Śniło mi się że Kuba Wojewódzki mi pomagał coś wypełniać, jakieś dokumenty hahaha i w ogóle był moim ziomkiem hehe i Renata też tam była ta jego, nie no dramat hahahahahha.
No to mam nadzieję że książka będzie lepsza
-
Jagoo super:)
Z bezsennoscia widzę że nie jestem już sama. Dziś pierwszy raz lewa ręka drętwiała jak spałam na tym boku.
Wczoraj wieczorem mieliśmy gości i miałam atak lakroterrorystki która sama nie ma dzieci. Wg niej karmić cycem najdłużej jak się da ale minimum2-3 lata. A jak cyce zrobią się puste wory to z takim tekstem " przecież teraz ty się nie liczysz tylko maluszek" czyli mam się zapuścic, wyglądać jak strach na wróble i nigdzie nie wyjść. Dzięki ale nie. Zostanę mama ale nadal jestem kobietą. A i nie mam prawa narzekać że coś boli. To po co pyta jak się czuje?