Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe Diana ile w tym śnie było prawdy o smaku tych mleczek co do zastrzyku-chodzi pewnie o depo-provera, lub coś podobnego, musisz mieć śwadomość, że jakby wystąpiły działania niepożądane to nie odstawisz leku przez 3m-ce w pracy widzę, że więcej mam karmiących decyduje się na pigułki.
Ja sobie dam chyba z 2lata-bo więcej mi już nie zostanie czasu na wpadkę (czyli kolejny cud) już bez ciśnienia. Niech los zdecyduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 15:31
-
Mnie właśnie kiedyś gin odradziła taki zastrzyk, bo jak wystąpią efekty uboczne to lipa, nie da się z tym nic zrobić a tabsy czy coś można odstawić.
Ja tam nie zamierzam nic brać, długo nie biorę i nie będę .
Jago, super że już na chacie jesteś
-
Campari no właśnie wiemże nie odstawię tak o, ale też nie chcę drugiej dzidzi przez najbliższy rok. Chciałabym tak co 2 lata ale zobaczymy. Chcę też się dalej kształcić - doktorat i aplikacja i jakoś nie widzę 2 maluchów plus moje wyjazdy na uczelnię. Chciałabym aby Szymek podrósł i dopiero wtedy
-
Ja przez walkę z torbielami brałam 3 lata tabletki a w międzyczasie były też hormony które zatrzymały mi miesiączkę na 3m-ce. I mimo że nie miałam skutków ubocznych typu tycie, pryszcze itp to zdarzyło mi się gdzieś pojechać i nie wziąć na weekend blistra. Potem była miesiączka np tydzień po ostatniej. Mimo że to była walka aby móc mieć dziecko to teraz wolałabym się czuć pewniej, że nie zapomnę. Myślałam też nad plastrami- co tydzień zmieniasz tylko co jeśli znów zapomnę? O spirali też słyszałam ale tylko że jest i nic więcej.
-
Tylko plastry czy nuva-ring (krążek dopochwowy) jeśli faktycznie nie będziesz karmiła, nawet odciągniętym. Moja siostra ma spiralę-taką nieuwalniającą hormonów, bardzo sobie chwali, tyle, że to długoterminowe rozwiązanie, na 5 lat, ale w sumie chyba wyjąc można wcześniej jakby co. Masz jeszcze do wyboru implant podskórny
-
Tak,wyniki bardzo dobre..cieszę się.
Ja się czuję generalnie dobrze,trochę jestem podbijana, plecy minimalnie czuję i lekko spięty brzuszek.
Tak jak piszecie-kibelek,prysznic/wanna i właśnie łóżko - bezcennediana0501, Shantelle, Siwa1001 lubią tę wiadomość
Jago -
Siedze wlasnie na warsztatach mamo to ja. Pierwsza czesc spoko, czekam na druga. W porownaniu do szkoly rodzenia to o wiele lepiej.
Co do antykoncepcji to ja mysle o spirali, spokoj na 5lat, a dzieci wiecej nie planuje,tylko musze dopytac lekarza bo mam uczulenie na jeden metal i nie wiem czy bede mogla ja miec.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.