Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo Dianka jest moc :*
A co z Agusza z Tobą ?
Nasca, lepiej, że Cię wzięli do szpitala, Ni mieli Ci powiedzieć, że KTG słabe no ale poczekamy, zobaczymy, tak to masz spokój, jesteś pod opiekąIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Diana gratulacje! ja od 4 mam skurcze co 6-8 minut. Zaraz kolejne ktg i jak się będzie utrzymywać sytuacja skurczowa to na porodówkę zobaczymy
Shantelle, Siwa1001, jagooo90 lubią tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Kurde mam skurcze co 5,7, czasem co 3 minuty ale położna nie wie sama co robić bo są tak na 40-50% muszę trochę pochodzić a potem kolejne ktg i może badanie od dołu czy coś się zmienia.
Siwa jestem na sali 11 a Ty gdzie wylądowałaś?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
Chwile napięcia są
Ja trochę poćwiczyłam, wiadomo nie szalałam, ale wstałam, coś na plecy i ręce. Kręgosłup strzelał, jakiś taki człowiek zasiedziały. Nie umiałam wytrzymać bez ćwiczeń, trochę musiałam. Krocze czuję nadal podczas ćwiczeń, boli...ale okej jestWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2016, 13:27
-
Wianna bolą mnie te skurcze ale to jest taki ból wiesz...do wytrzymania jeszcze
Siwa mam nadzieję że coś ruszy bo już zaczynam być zmęczona tym stanem przejściowym..
Położna mnie badała przed chwilą i mam 3cm rozwarcia i szyjka 1cm więc coś tam postępuje tylko powoli. Główkę malucha czuć ale nie jakoś super nisko więc trochę to jeszcze może potrwać. Dostałam pozwolenie na schody, kucanie itd więc w pionie będę teraz ile mogę
Siwa, jeszcze niedawno mieli ktg na bliźniaki ale może poszło na górę na porodówkę? Nie wiem.Siwa1001 lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości