Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny posiałam gdzieś kartkę od ginekologa z listą badań, zrobiłam wszystkie, zapomniałam tylko o moczu. Pamięta któraś czy ten mocz to na badanie ogólne czy coś innego? Mam też do zrobienia awidność na toxo i wie któraś orientacyjnie ile może kosztować? Bo za nic do laboratorium dodzwonić się nie mogę
-
diana0501 badanie ogólne moczu, niestety co do ceny toxo to nie wiem, bo u mnie w laboratorium toxo jest za darmo w ramach jakiegoś funduszu norway grants czy jakoś tak- sprawdź może u Ciebie też takie coś jest.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Siwa u mnie nie ma tego badania w ramach zadnych funduszy.... Muszę prywatnie
Shantelle ja idę do ginekologa w piątek i też będę juz prosić o zwolniene z pracy, zostanie mi tylko już uczelnia- mam nadzieję , że promotorka dopuści do obrony w czerwcu -
U mnie mdłości rozkręciły się na całego. Dziś nie mogłam wstać z łóżka (od poniedziałku mam urlop by uczyć się do egzaminu na uprawniena budowlane). Przespałam do 12! Teraz próbuje coś wkuwać ale kompletnie mi nie idzie. Co rusz mi niedobrze i muszę się położyć. Aaaaaa nie zdam!
-
Shantelle wrote:Tysia jak się czujesz?
Może odpoczywaj więcej niż zawsze, a nie masz komórki do swojego lekarza?
za to mdłości nie odpuszczają w ogole ale dzisiaj naszła mnie ochota na twarożek wymieszany ze śmietaną troszkę szczypiorku rzodkiewki pomidora i ogórka opierdzieliłam całą miske hehe i będę pewnie umierać ale co tam
a i numer telefonu miałam ale usunęło mi wszystkie kontakty z telefonu nie wiem dlaczego i już nie mam ale do piątku jakos może wytrzymam bo będę mieć już wizyte u swojego gina w PolsceTysia -
Shantelle dziś mam wizytę u gina na 18.00, to może on mi coś przepisze, bo do endokrynologa tak szybko się nie dostanę, niestety. Krupnik mówisz, z chęcią podaj tylko chociaż jakie województwo, co bym Cię po całej Polsce nie szukała... he, he , i żeby nie było, że na sępa, to zabiorę rogaliki na deser, bo właśnie się piekąNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Cześć Ciezaroweczki! Byliśmy dziś na wizycie, lekarz pokazał miejsce memu mężowi, gdzie ma stanąć, żeby dobrze widzieć ekran USG i... Nic... Jest pęcherzyk, ale nie ma zarodka, o serduchu nie wspomnę. Mamy czekać. Zdaje sobie sprawę co to może oznaczać. Bardzo się cieszę, że jadę do Pl i odwiedze moja panią doktor.
Mam nieco ponad tydzień nerwów i stresu. Może nasz Skarb tylko się schował. Taka zabawa w chowanego...
Trzymajcie się ciepło!Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)