Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
diana0501 wszystko będzie dobrze, a przede wszystkim nie denerwuj się, bo od tego później masz bóle. To lepiej, że kazał Ci przyjść później-pewniejsze badanie, ja mam prenatalne równo w 13 tygodniu.
Faktycznie ginekolodzy rzadko badają piersi, jak się na pierwszej wizycie rozebrałam do rosołu to minę zrobił meeega zdziwioną..., ale zbadał. W końcu czasem trzeba potwierdzić samobadanie u specjalisty. Zresztą standardowo powinni oglądać nie tylko "podwozie" ale i "nadwozie"Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Shantelle wrote:Ja wczoraj wróciłam z imprezy ok 3 rano i jestem nie do życia oczywiście nie piłam, a miałam takiego smaka na whisky z cola lub martini z sokiem pomarańczowym, mniam!!!
Dziś mnie głowa boli, chyba mam kaca za wszystkich którzy tam byli -
nick nieaktualnyHaha dzisiaj coś chyba dzień na bóle brzucha, bo mnie też dzis cały dzień boli. Za to mdłości dziś nie miałam i mogłam normalnie jeść - wciągnęłam paczkę czipsów pierwszy raz nie wiem od jak dawna. Mała rzecz a jak cieszy;p Eh de sie położyc,bo już te bóle mnie denerwują dzisiaj
-
witam was wszystkie po dluższej nieobecności
u Nas w piątek było usg i mamy 3,5 cm to był 10+3 tc więc mam nadzieję, że nasz kropcio nie jest za mały jak na swój wiek
wyszły mi znowu bakterie w moczu, wcześniej było 1800 a teraz 1500 wit C i żurawina nie pomogły, lekarz dał mi antybiotyk troche się martwie... dostałam jedną saszetkę do wypicia, niby nie jest mega niebezpieczna ale jednak to antybiotyk
Do tego od wczoraj mam katar
a u Was mocz i morfologia ok?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Hej
AgnOss no i super. Mi wiele koleżanek powtarza właśnie że lipa z samopoczuciem do 10-12 tyg a potem luz, jesteś potwierdzeniem więc tylko idzie się cieszyć.
Ja wczoraj myślałam że zwariuje tak mnie głowa bolała. Ale wzięłam apap i było trochę lepiej, za to powieka mi tak skakał że jakaś historia. Pomijam Muszynianka i mi lepiej.
-
Shantelle może magnezu ci brakuje? Zjedz czekoladę gorzka...
A ja dziś zaczynam 9tc i czuje się dobrze mdłości oslably zupełnie piersi też nic a nic... Wrócił nawet apetyt... Tylko zimno mi strasznie.... Za parę dni usg i czuje ze oszaleje do tego czasu...Jej
-
Widzę, że imprezowy weekend zaliczony u mnie też, poszalałam wczoraj wieczorem świętując mistrzostwo Polski w piłce nożnej. Euforia poniosła, wiec dopiero potem tak naprawdę zdałam sobie sprawę, że petardy, dym, radę i tłum, to może niekoniecznie służyć dziecku. Mam nadzieję, że Dzidzi też się pobawiło i wszystko w porządku
Shantelle, masz genetyczne w moje urodziny. Mam nadzieję, że sprawisz mi prezent w postaci dobrych wieściIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Edziuuuuuuuunia wrote:witam was wszystkie po dluższej nieobecności
u Nas w piątek było usg i mamy 3,5 cm to był 10+3 tc więc mam nadzieję, że nasz kropcio nie jest za mały jak na swój wiek
wyszły mi znowu bakterie w moczu, wcześniej było 1800 a teraz 1500 wit C i żurawina nie pomogły, lekarz dał mi antybiotyk troche się martwie... dostałam jedną saszetkę do wypicia, niby nie jest mega niebezpieczna ale jednak to antybiotyk
a u Was mocz i morfologia ok?Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
-
Edziuuuuuuuunia wrote:witam was wszystkie po dluższej nieobecności
a u Was mocz i morfologia ok?
ja się borykam z tym samym problemem- bardzo liczne bakterie, ale nie dostałam żadnego antybiotyku tylko żurawina, wit. C i urosept. Kolejna wizyta dokładnie za tydzień. Normalnie jak nie urok to...przemarsz wojska