Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zapalenie pęcherza przechodzilam często,wraz z krwia. Teraz pije czysty sok z żurawiny i jak na razie cisza! (Nie zapeszajac). Znam ten ból zapalenia i nigdy więcej nie chciałabym go znów poczuć.
Ja jestem w połowie 11 tygodnia i objawy przeszły jak ręka odjal Ale i tak trochę się stresuje ze coś nie tak
Badania prenatalne w przyszły wtorek,mega się boję ale wierzę,że wszystko będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 14:56
Jago -
Pijesz sam sok, bez rozcieńczania? Taki z apteki?
ja mam w przyszłą środę, wszystko będzie dobrze wspieram!
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
nick nieaktualny
-
Siwa nie przejmuj się....Wysoki poziom? Moja siostra miała cukrzycę ciążowa wszystko da się przeżyć może dieta tylko u ciebie.... A i ja też byłam w poradni i kazali mierzyć cukier ale wszystko na krzywej wyszło ok więc... Zapobiegawczo po posiłkach ale nie mierze bo moje posiłki to suchar,a za 5 min kanapka a za 2 znowu coś więc narazie.ciezko... Jak uspokaja się już nudności to wtedy zacznę...Jej
-
Edziuuuuuuuunia wrote:Pijesz sam sok, bez rozcieńczania? Taki z apteki?
ja mam w przyszłą środę, wszystko będzie dobrze wspieram!Jago -
Dziewczyny muszę Was o coś zapytać. Czy Wy też tak macie, że leżycie i czujecie takie dziwne jakby bulgotanie na wysokości między pępkiem a chyba żołądkiem? Myślałam, że to może głód mimo, że nie czuję go, ale jem i to bulgotanie się nasila. Jelita odpadają, bo mi w nich się bardziej ptzelewa niż bulgocze. A jak nie jem to też to jest. I tak mam już chyba z trzeci dzień....
-
Ja czuję że mi jeździ, obstawiam gazy i mega wzdęcia i tak mam co wieczór! Masakra, boli aż, czasami kłuje
Ale raczej to nie jest bulgotanie.
Dzięki za info, kupię ten sok.
Ja tez miałam to obciążenie glukoza bo na czczo wyszło 96 ale tym razem było ok bo 80. Może tylko chwile będzie ten cukier wyższy a jak ustawią Ci dietę i leczenie to się wyrówna cukier, bądź dobrej myśli! Trzymam kciuki! :*Siwa1001 lubi tę wiadomość
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Jestem Legionistką od urodzenia, tata z bratem zadbali bym interesowała się sportem, a zwłaszcza piłką nożną, więc i męża też sobie takiego znalazłam Niestety nie udało nam się być na meczu, ale za to później świętowaliśmy MISTRZA na Starówce -w samym sercu- pod kolumną Zygmunta, tłumy ogromne, świetna atmosfera i niesamowite przeżycie choć mąż się chyba bardziej denerwował o Dzidzię niż ja sama, bo ciągle mnie uciszał, mówił, żebym przestała skakać, zasłaniał od dymu i takie tam kochany
A i suwaczek zmieniłam, nie chcę mieć słoniowej ciąży ani ze względu na czas jej trwania ani tym bardziej na rozmiar i wagę :D:D
diana0501 wrote:Dziewczyny muszę Was o coś zapytać. Czy Wy też tak macie, że leżycie i czujecie takie dziwne jakby bulgotanie na wysokości między pępkiem a chyba żołądkiem? Myślałam, że to może głód mimo, że nie czuję go, ale jem i to bulgotanie się nasila. Jelita odpadają, bo mi w nich się bardziej ptzelewa niż bulgocze. A jak nie jem to też to jest. I tak mam już chyba z trzeci dzień....
Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Ja mialam takie wzdecia w weekend , ze az zlapaly mnie skurcze , ktore promieniowaly do kregoslupa. Wystraszylam sie bardzo i nie wiedzialam, czy moze juz do szpitala nie pojechac bo trwalo to bardzo dlugo. Wzielam paracetamol i wpadlam na pomysl , aby zaaplikowac sobie czopka glicerynowego - mialam nadzieje, ze dzieki niemu cos ruszy... i sie udalo...ufff bo tak mnie wykrecalo juz z bolu strasznie Tez macie probley z wyproznianiem ?
-
A ja znowu dostałam newsletter, że "Twoje dziecko mierzy pomiędzy 3,1 a 4,2 cm" w 10. tygodniu i się zadręczam, że jak pójdę w sobotę na USG to będzie dużo mniejsze...
Potem z kolei będę się bać badań prenatalnych i tak w kółko...
Mam takiego niechcieja pracowego że najchętniej już bym poszła na L4.