Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Edziuuuuuuuunia wrote:jak Cie tak kłuje to ja bym wzieła No spe jednorazowo i magnez kilka dni, powinno puścić, mnie czasem zakłuje to biore.
A badanie moczu już wynik jest? może to z pęcherza coś? -
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,20082019,bez-plci-dziecka-ani-rusz-problem-kobiet-po-poronieniu-dalej.html
Widzę że nasz kochany Minister jest bardzo wrażliwy na krzywdę kobiet... Jednym słowem - jeśli aborcja we wczesnych tygodniach - "OCHRONA ŻYCIA!!!!!!"
- jeśli poronienie we wczesnych tygodniach - zasiłku nie dostaniesz, urlopu macierzyńskiego skróconego też nie, to w ogóle dziecko nie było, bo płci się nie dało ustalić. Radź se sama.
Noszkurfa, ale mi podnieśli ciśnienie...Shantelle lubi tę wiadomość
-
Nie mówcie mi nawet o tym rządzie, bo mnie krew zalewa z tym co wyprawiaja w sprawie aborcji i in vitro. Jak można zabronić decyzji o tym kobiecie, która została zgwałcona???! Ja wszystko rozumiem, ale bez przegięcia.
Tak samo in vitro zło... Nie, nosz Paolcia mam to samo ciśnienie up...
Ja od razu kupiłam kosmetyki jak się o ciąży dowiedziałam one są dla nas bezpieczeczne
-
A ja smarowałam palmersem do brzuszka ale od kilku dni nie smaruję bo mam jakąś wysypkę na brzuchu swędzi mnie tak bardzo że zwariować idzie... Któraś ma coś podobnego? Co to może być? Takie małe czerwone kropeczki po prawej i lewej stronieCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości -
W czwartek mam ginekologa to zapytam co i jak z tą wysypką. Wujek google mówi przerażające rzeczy więc wolę jednak zapytać lekarza
Shantelle ja sobie tak obiecuję że będę tu częściej zaglądać ale kurde ciągle jest coś. W ogóle ostatnio mam naprawdę kiepskie samopoczucie
A Ty jak się czujesz? Jak żyjecie w ogóle?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Właśnie wszystko cały czas niezmiennie to samo. Odstawiłam palmers ale już jakoś tydzień temu i ciągle jest to samo. Mówię Ci - masakra. A kiedy masz wizytę?
Ja mam teraz w czwartek a 14 czerwca prenatalne. No i oczywiście w międzyczasie diabetolog co dwa tygodnie, pulmonolog i okulista co miesiąc. Się nabiegam do tych lekarzyCukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
No ja też właśnie z astmą sobie żyję ale kontrola w ciąży konieczna u mnie co miesiąc..
A ja dzisiaj zauważyłam u siebie takie jakby.. plamienie, dziwne to było bo tylko jednorazowo taki zabarwiony ciemno śluz. Nie spanikowałam i czekam na rozwój sytuacji. Narazie jest okej to się nie denerwuję
Aha no i na zwolnieniu zaczynam wariowac z braku konkretnego i sensownego zajęcia. Hehe a Ty jak sobie radzisz z nudą?Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
To masz trochę zajęć..ja też poczytuję książki i dużo czasu poświęcam przygotowywaniu posiłków dla siebie ale poza tym muszę się ciągle oszczędzać więc nie mogę nawet w ciągu dnia pójść na porządne zakupy tylko czekam na męża..a nawet jak wychodzę z domu to nie na długo bo zaraz mi cukier spada jak przegapię posiłek. Ojezu narzekanie mi się włączyło ale jakoś nie najlepiej się czuję ostatnio. Taka odstawiona od życia..Cukrzyca t1, OPI, ChGB
Agusza.
Emil - 06.12.2016r - 53cm i 3490g miłości