Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
widzę że sama nie jestem
Jak coś będę wiedziała dam znać
Ech, ja to bym już coś tam kupiła, ale nadal jest tak wcześnie ...
Ale jak już będę znała płeć to czemu nie, czemu nie
A wózek to się przyda nawet w zimie, na spacer czy się gdzieś przetransportować, myślę że da radę
-
Nam wózek kupują moi rodzice w lipcu. Mamy upatrzony model 3w1. Łóżeczko też upatrzone- ma funkcję bujania jak naciśnie się guzik żeby ponieść i wtedy ręcznie trzeba bujać a tak to stabilnie stoi , ma 3 poziomy wysokości ustawienia materaca i wyjmowane szczebelki jak już maluch podrośnie i my kupujemy też w lipcu. Potem pościel do łóżeczka a resztę wyprawki już od września zaczniemy kupować
A co myślicie o BabyShower? Wczoraj czytałam o tym artykuł i skoro tatusiowe mają pępkowe to w sumie bym chciała dla siebie też miłą zabawę. A Wy co o tym myślicie? -
Diana a drogie to łóżeczko? Fajna sprawa z tym bujaniem Właśnie podobno dzieci wolą kołyski na początku.
Możesz wkleić link?
Babyshower fajna sprawa, a czemu nie
Tylko chłopy chodzą po urodzeniu dziecka na pępkowe i piją, a babyshowr jest chyba jeszcze jak my w ciąży jesteśmy ?
-
Kurcze ja mam wciaz takie obawy przed cieszeniem sie ciaza ze hej. Dla mnie to nadal poczatki a jak sie jeszczw wsrod najblizszych albo znajomych uslyszy o jakis tragediach zwiazanych z ciaza to az strach. Najchetniej bym juz wszystko pokupowala ale caly czas mam znajoma w glowie ktora skurcze dostala w 5 miesiacu i musiala urodzic ehh czemu sie to wogole dzieje.
-
Dziewczyny a myslalyscie juz ze swoimi polowkami nad zmiana samochodu na bardziej rodzinny albo chociaz zeby sie wozek dalo zmiescic czy macie takie ? bo moj maz to nie chce slyszec o "kombi". Powiedzial mi ze przeciez w naszym sportowym aucie jest duzy bagaznik ehh faceci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 10:36
-
A czemu w ogóle o tym myślisz i się dołujesz ?
Nie ma co się denerwować, fakt, ludzi dotykają tragedie, ale nie można nimi żyć czy myśleć non stop
Cieszę noooo!!!
Ten Belly jest dziwny, dziś mam równy 10tc a jest napisane, jesteś w 11 tc (1o tc i 0 dni) bez sensu
-
Shantelle wrote:Diana a drogie to łóżeczko? Fajna sprawa z tym bujaniem Właśnie podobno dzieci wolą kołyski na początku.
Możesz wkleić link?
Babyshower fajna sprawa, a czemu nie
Tylko chłopy chodzą po urodzeniu dziecka na pępkowe i piją, a babyshowr jest chyba jeszcze jak my w ciąży jesteśmy ?
http://www.ceneo.pl/368050#tab=spec -
Shantelle wrote:A czemu w ogóle o tym myślisz i się dołujesz ?
Nie ma co się denerwować, fakt, ludzi dotykają tragedie, ale nie można nimi żyć czy myśleć non stop
Cieszę noooo!!!
Ten Belly jest dziwny, dziś mam równy 10tc a jest napisane, jesteś w 11 tc (1o tc i 0 dni) bez sensu -
Anna w końcu mi ktoś wytłumaczył o co chodzi
Ja mam usg na 1.06 i to wypada właśnie środa, równy 12 tc , myślę że dobry czas na te genetyczne.
Ja niestety kocham różowy. I jak mama, córka też będzie miała rózowe rzeczy heheheh ocywiście nie wszystko
-
anna123 wrote:Najlepsze jest to ze wozka nie trzeba od razu przed narodzinami kupowac bo to zima bedzie to spokojnie do kwietnia -maja jest czas
Tzn , ze nie wyjdziesz do kwietnia na dwor z dzieckiem??