Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:Teraz wiosna nie znaczyna sie od kalenadarzowego marca tylko duzo pozniej takze spokojnie sie nia nacieszy
Przeciez 4 miesieczne dziecko to juz wielki bobas Zwlaszcza , ze te zimy teraz takie srednio zimowe Ja na bank po 3-4 tyg wyjde Zaczne najpierw przy otwartym oknie hartowac pod przykryciem ( tak robilam ze starszym) a pozniej jak juz jakies pierwsze sloneczko wyjdzie to hops na dwor. My jestesmy zagranica sami bez rodziny to tak czy siak bede musiala sobie radzic ze wszystkim wiec nie wyobrazam sobie 4 miesiace w domu siedziec -
My wlasnie szukamy kombi , bo juz jest nas trojka i czesto porozujemy, a wiec bagaze itd.. a jak dojdzie wozek i siedzisko to juz lezymy i kwiczymy , chyba ze na dachu i sznurem zwiazane Hihi A z bobasem tez pewnie szybko gdzies wyruszymy wiec kombi do tego czasu musi byc
-
Łóżeczko fajne, a szersze wersje bliźniacze sa? He he
Nie kupiłam jeszcze nic dla dzieciaczków, czekam na następną wizytę i koniec I trymestru, choć przeglądam zwłaszcza wózki.
Shantelle ja pobrałam ten niezbędnik, taka ciekawostka, ale trochę za krótka, czyli rzeczywiście niezbędnik.
Ja na spacery będę chodzić jak tylko będę mogła, chociaż mieszkam na III piętrze i bez windy, więc troszkę ciężko będzie, ale myślę, że dam radę.
Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Shantelle wrote:O, dzięki za radę z oknem
Też sobie nie wyobrażam w sumie wyjść z dzieckiem, ze względu nawet na to że to nie realne
Takie rady dostawalam prz pierwszym , ktory teraz juz ma 8 lat wiec duzy chlop Tyle mialam latwiej ze mieszkalam w domku i moglam wozek miec w pokoju , ale nawet do lozeczka jak spi zapakowac normalnie jak na spacer kombinezon itd... przykryc i okno na szeroko. i tak zaczyna sie po kilka minut. Sama musze sobie przypomniec od kiedy sie tak robi itd, bo zdarzylam zapomniec, ale napewno wujek google ma te info -
Siwa1001 wrote:Łóżeczko fajne, a szersze wersje bliźniacze sa? He he
Nie kupiłam jeszcze nic dla dzieciaczków, czekam na następną wizytę i koniec I trymestru, choć przeglądam zwłaszcza wózki.
Shantelle ja pobrałam ten niezbędnik, taka ciekawostka, ale trochę za krótka, czyli rzeczywiście niezbędnik.
Ja na spacery będę chodzić jak tylko będę mogła, chociaż mieszkam na III piętrze i bez windy, więc troszkę ciężko będzie, ale myślę, że dam radę.
Ja na 5 bez windy Koncowka ciazy tez bedzie ciekawa tyle wchodzic Hihi Maz mnie w domu zamknie Hihi -
AgnOss wrote:Ja na 5 bez windy Koncowka ciazy tez bedzie ciekawa tyle wchodzic Hihi Maz mnie w domu zamknie HihiNatalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.
-
Siwa1001 wrote:No to muskuły nam się wyrobią jak nic od noszenia dzieciaków Ja przy końcówce pewnie będę się toczyć a nie wchodzić...
No ty bedziesz miala dwupak takze weselej na bank bedzie Hihi dlatego ja mam 2 pietra wyzej Licze na syna , ze bedzie pomagal mamie Hihi . Wczoraj nawet nie wiem kiedy usnelam po pracy i obudzilam sie po 2 godzinach A moj Kubus do mnie - ale przegileas ..tyle spac ,a ja sie nudzilem Hihihihi Kochany urwis Hihi ale przez ten czas chociaz zmywarke oproznil -
Krótkie jest. Ja mam na pulpicie zapisane. Ja sobie muszę jakąś książkę o diecie kupić. Niby parę kartek z instrukcją co jeść dostałam od pielęgniarki w poradni diabetologicznej, ale nie jestem pewna czy się dobrze odżywiam.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r.