Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Shantelle wrote:Hej
AgnOss no i super. Mi wiele koleżanek powtarza właśnie że lipa z samopoczuciem do 10-12 tyg a potem luz, jesteś potwierdzeniem więc tylko idzie się cieszyć.
Ja wczoraj myślałam że zwariuje tak mnie głowa bolała. Ale wzięłam apap i było trochę lepiej, za to powieka mi tak skakał że jakaś historia. Pomijam Muszynianka i mi lepiej.
Mam to samo z powieka lewa i zaczęłam łykać magnez podobno pomaga -
A ja dziś jestem po pierwszym pakiecie badań w ciąży. Pobrali mi 13 fiolek z krwią! Prawie umarłam w tym gabinecie. Jak mi nigdy nic nie jest to dziś zakręciło mi sie w głowie i biedne panie laborantki wystraszyły się nie na żarty:) Mocz też oddałam i tu też jestem ciekawa co wyjdzie bo coś mnie tak jakby kłuć w pęcherzu zaczęło. Mówicie żeby żurawinę jeść i wit C? Muszę spróbować
Od dwóch dni mdłości mi się zmniejszyły. Ciekawa jestem, czy jeszcze powrócą. Oby nie:)
Egzamin już w piątek! Rety, odczuwam stres - Maleństwo chyba też to czuje, bo coraz bardziej brzuch zaczyna mnie boleć. -
dzięki za info dziewczyny, postaram się nie miec złych myśli o tym antybiotyku!
a Wy długo brałyście swoje antybiotyki?
No co się z Nami tam robi no! Ale podobno to normalne w ciąże, takie infekcje... w życiu nie miałam żadnej infekcji tam
Wianna byłas na stadionie (L)? Mój mąż zapalony Legionista ale nie poszedł, oglądał ze mną w domu
Irmelin dużo żurawiny i wit C i pij dużo żeby wyplukac te wstrętne bakterie (jesli są) ja jadlam suszoną żurawine i miałam mieloną do herbaty i wody.
Anna123 u wielu ponoć tak jest ale jak wychodzą jeszcze oprócz bakterii inne parametry złe i kolor itd. Ale u wielu tzn że nie u każdej, może u Nas nie będzie źle
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
Diana żurawina... Tylko nie suszona najzdrowsxy sok... Nie slodzony... Nawet z pół szklaneczki wykrzywi cie ale pij przez parę dni....reaguje szybciutko żeby całkiem cie nie zaatakowalo... I moja siostra jadła urosept lekarz jej kazał bo to jest ziołowe i moczopędne... Wskocz po kołdrę i grzej się....30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Woda z cytryną zakwaszaj mocz... Ja przeszłam to przed ciaza.
.to była moja zmora.... Czasem nie byłam w stanie wyjść z domu pomagało podmywanie tantum rosa i vagosan... Chodź czasem jak zapuscilam się i nie zadzialalam od razu.... Był koszmar!!!30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Edziuuuuuuuunia i Riri jeszcze nic nie piecze, nie kłuje. robiłam badanie moczu w czwartek bo na piątkową wizytę miałam i wyszła mi masa bakterii a tak to reszta ok. Dał mi Urinal 3x1tbl a dziś tylko latam na parę kropel co kilka minut. W łóżku nie moge zostać bo mam psa , którego trzeba wyprowadzać i pisanie magisterki A jutro idę z nią do weta na sterylizację i też cały dzień poza domem bo jej nie zostawię samej
-
Dzwoniłam do mojego ginekologa, mówił mi żebym zrobiła jeszcze raz analizę moczu, skoro w piątek u niego nic mi nie było a bakterie były to był stan przedobjawowy, z wynikami mam sie zgłosić do rodzinnej a potem do niego. No to jutro lecę do laboratorium, potem weterynarz. Mam tylko nadzieję że nie zrobi się do tego czasu pieczenie czy szczypanie