Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przestańcie się nakręcać. Zawsze te objawy mijają, organizm się przyzwyczaja. Wszędzie mówią że trzy pierwsze msc są ciężkie, potem te objawy mijają.
Np ja i Wianna generalnie nie mamy dolegliwości i co, wszystko idzie ku dobremuu:)
Także nie wkręcajcie sobie, bo zwariujecie moje drogiewianna, nemini86 lubią tę wiadomość
-
witam grudniowe mamusie po długiej nieobecości. Zajęło mnie pomaganie siostrze i mamie. Normalnie dni tak leciały jak odrzutowiec. A dzisiaj miałam prywatna wizyte Widzialam mojego bobaska. Normalnie rączki i nóżki ach spał a potem zaczął sie przeciągac i brykac niestety nie dało sie wydrukowac zdjęcia ale nie szkodzi. ma 3 cm i wiek na usg zgadza sie co do dnia z data porodu
pozdrawiam i życzę miłych snów
P<S Mnie tez objaway mijaja i dobrze bo te mdłosci i wymioty były cięzkie. Ale z dzidzia wszystko ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 19:05
0majekmeg0, Riri lubią tę wiadomość
-
Hej Siwa też to miałam... Na szczęście to był sam poczateczek i nie miałam jeszcze ostrych mdłości.. Więc wypiłam ibylo ok najgorsze klucia w łapki....i miałam przez chwilę wrażenie że nie czuję nóg ); ja dziś od rana na sucharkach.. Zazdroszczę dziewczynom co jedzą obiadku i wogole.... Ja wczoraj zrobiłam botwinke i zjadłam 3 łyżki.... A jak wasze samopoczucie?30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Wow. Scarlett chyba mały wielkolud Ci rośnie, bo chyba 6 cm na 11 tc to dużo niezle gratulacje!
U mnie dziś pierwszy wolny dzień spędzamy w domu odkąd się dowiedzieliśmy o ciąży i ja zamiast odpoczywać co robiłam? Sprzatalam, tak że teraz padam! Ale podobno wicie gniazdka to normalne
Muszę jechać jeszcze na zakupy, po jakieś ciuszki luzniejsze, bo już widać brzuszek wystający, a ja raczej wszystkie dopasowane rzeczy miałam, więc teraz nie mam w czym chodzić legginsy ciążowe najlepszy zakup, jaki mogłam sobie sprawić! W wolnym czasie nie zdejmuje ich z tyłka. Muszę kupić kolejne, mam nadzieję, że jeszcze są
A wasze brzuchy jak tam? Widać coś?Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Jak mi dzisiaj jest źle! Nie dość, że mdłości pełną parą, to jeszcze mój mąż wybył na cały dzień ze znajomymi i jestem sama w pustym domu. Ryczeć mi się chce, bo za tydzień egzamin a ja zamiast się uczyć śpię całymi dniami.
Wczoraj zauważyłam pierwsze rozstępy na biuście:( Jak myślicie, mogę smarować BioOil. Jego można używać w ciąży?
Wianna - ja jestem w 8 tyg. ale że przed ciążą nosiłam rozmiar 34 to teraz strasznie szybko zbieram masę i połowa spodni już na mnie nie pasuje. Gdzie kupiłaś legginsy ciążowe? W jakieś sieciówce? Muszę się w takowe zaopatrzyć, bo za tydzień nie będę miała co do pracy włożyć. Możesz coś polecić? -
W lodlu była ze 2 tyg temu moda ciążowa, tydzień temu jak ja kupowałam to były jeszcze jakieś końcówki... Także musisz popatrzeć.
Ja na szczęście wagowo póki co nie tyje waga stoi w miejscu dokładnie od samego początku oby jak najdłużej
O BioOil nie slyszalam, żeby był zakazany w ciazy, najlepiej spytać w aptece. Ja polecam mustele, jest rewelacyjna!Igor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Dziewczyny byłam w piatek na wizycie-miało to być badanie prenatalne. Właśnie miało... Mały jest za mały i odesłał mnie na za tydzień żeby podrósł....
Słyszałam bicie serduszka, z tego wszystkiego nie usłyszałam ile i nie poprosiłam o powtórzenie ale coś tam mi świta że było w normie.
Dodatkowo pierwszy raz w życiu miałam badanie piersi.... Czuję się z nimi jak balony napełnione wodą-takie ciężkie. A podobno jeszcze urosną i jestem przerażona
Wczoraj miałam takiego nerwa na mojego narzeczonego , że potem spać nie mogłam w nocy bo tak brzuch bolał, że łzy w oczach miałam. Zawiózł do szpitala a tam wszystko ok, dostałam no-spę do żylnie i do domu