Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja od jakiegos tygodnia wcinam jajko na pol miekko Bo po mdlosciach na to mnie naszlo na sniadanie ... ups ... wczesniej bylo musli z owocami, ale jakos nie moge na nie juz patrzec rano
-
Jeżeli jeszcze się przyda pomysł obiadowy, to polecam botwinkę Super prosta w przygotowaniu i smaczna
Warto korzystać z sezonowych warzyw, a ona jest wymieniana jako polecana dla kobiet w ciąży, np tu:
https://parenting.pl/portal/38-produktow-ktore-powinnas-jesc-w-ciazy
-
Toramisu ma surowe jajka, sól zatrzymuje wodę w organiźmie i podnosi ciśnienie a my i tak będziemy za chwile puchnąć
Pieczarka to grzyb a grzyby ciężkostrawne i dzieci nie mają enzymów trawiących grzyby.
Ogólnie to jestem dietetykiem więc akurat o jedzeniu trochę wiem ale każda z was zrobi jak uważa
Można przeczytać dokładnie skład i zaufać i zjeść Najważniejsze to czytać etykiety
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
diana0501 wrote:Dziewczyny a co wiecie o piwie bezalkoholowym? Bezpieczne? Czy też sobie darować? Znajomi mówią że nie ma alkoholu to moge z 1 wypić a na grillach do tej pory tylko siedziałam i patrzyłam jak mi smaka robili.....
Ja wczoraj też tak jakoś poczułam smaka, to wypiłam, bezalkoholowe oczywiście -
jeszcze pol godzinki i po pracy do ortodonty a pozniej zakupy syna odebrac i do domu Chyba padne zamiast zrobic i zjesc obiad Hihi ...SPAAACCCC
-
Dziewczyny, ja po poronieniu pytałam o piwo bezalkoholowe już wcześniej wspomniane warka cytrynowa ta 0,0%.
Lekarz powiedział, że to nie zagraża dziecku w żaden sposób, uważać jedynie bo to jak napój słodzony i za dużo nie wskazane.
Zresztą żona kolegi w upał czerwcowe popołudnie 8 miesiąc ciąży nad jeziorem popijała radler jak się pojawiła krucjata babć, że upija dziecko to nic się nie dało wytłumaczyć.
Podsumowując piwo bezalkoholowe tak ale uwaga bo większość jest niskoalkoholowa a to różnica.