Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Gratuluję serduszek, no ja odliczam dni do wizyty na usg genetyczne tego 1.06.
Dzis poszłam na marszo bieg i było cudnie, jak zaczęłam biec, to myślałam że się nie zatrzymam ale więcej spaceru jak biegu, natomiast czułam się cudownie, ach
Dziecko to miało pewnie jak w kołysce
I niech mi ktoś powie że L4 jest nudne
A mam stos książek do czytania !!
-
agusza wrote:Nasz też wariował i ciężko było w ogóle zdjęcie mu zrobić hehe ja Ci powiem, że chyba lepiej że tak szaleją niż miałyby się nie ruszać i tylko napędzić nam stracha nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 13:54
-
Shantelle wrote:Hejka
Gratuluję serduszek, no ja odliczam dni do wizyty na usg genetyczne tego 1.06.
Dzis poszłam na marszo bieg i było cudnie, jak zaczęłam biec, to myślałam że się nie zatrzymam ale więcej spaceru jak biegu, natomiast czułam się cudownie, ach
Dziecko to miało pewnie jak w kołysce
I niech mi ktoś powie że L4 jest nudne
A mam stos książek do czytania !! -
Anna123 w necie krąży że od 200 zł. U mnie np lekarz robi prenatalne ale bez igły i koszt taki sam jak zwykła wizyta czyli 80-100 zł. Też byłam nastawiona na osttnim nie udanym badaniu na 200 zł i więcej, ale zapytałam i mówi że nie ma potrzeby zdzierać pieniędzy jak trwa dłużej i mierzy wszystko
-
Byłam rano na zajęciach i siedziałam na niewygodnym krzesełku(jak chyba na każdej uczelni) to teraz tak kręgosłup boli że w żadnej pozycji nie mogę. Poduszki też nie pomagaja. Myślałam że może leżak bo jest ładna pogodna to popiszę na balkonie i nici Nie moge bo tak boli i non stop dół brzucha boli.... I głowa osotanio czytałam , że to może byc oznaka podniesionego ciśnienia.
I jeszcze obiady mi pachną z dworku... Jakiegos mielonego czuć.... -
diana0501 wrote:Anna123 w necie krąży że od 200 zł. U mnie np lekarz robi prenatalne ale bez igły i koszt taki sam jak zwykła wizyta czyli 80-100 zł. Też byłam nastawiona na osttnim nie udanym badaniu na 200 zł i więcej, ale zapytałam i mówi że nie ma potrzeby zdzierać pieniędzy jak trwa dłużej i mierzy wszystko
-
Z tego co widziałam na innych forach to nieodpłatnie dają to badanie mamom przed 35 r.ż. Także nie widzę reguły czy ma się te 35 lat i za darmo robią czy ma się mniej i juz obowiązkowo trzeba płacić. Wydaje mi się, że to zależy od lekarza
CiociaJola lubi tę wiadomość
-
diana0501 wrote:Z tego co widziałam na innych forach to nieodpłatnie dają to badanie mamom przed 35 r.ż. Także nie widzę reguły czy ma się te 35 lat i za darmo robią czy ma się mniej i juz obowiązkowo trzeba płacić. Wydaje mi się, że to zależy od lekarza
-
Iskiereczka wrote:Ja mam wizytę w poniedziałek i tez mam nadzieje ze usłyszę serduszko.
Juz sie nue moge doczekac:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 18:46