Grudniówki z pierwszych objawów :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Siwa1001 ->http://www.tako-poland.eu/produkty/wozki/blizniacze/produkt/duo-alive/
albo http://www.tako-poland.eu/produkty/wozki/blizniacze/produkt/duo-omega/
Bardzo podobne, podwójne i podobno dobrej jakości:)Siwa1001 lubi tę wiadomość
-
Cudne Dzięki, tylko kurde wymiarów nie podali, a szerokość u mnie jest mega istotna (musi mieścić się w drzwi), ale poszukam może znajdę gdzieś wymiary.
Ten pierwszy mi się najbardziej podoba, bo chcę obok siebie, żeby moje maleństwa widzieć jednocześnie.Natalia i Michał ur. 2 grudnia 2016 r. -
Hej, ja już po USG Dzidziok wygląda na 10t0d z daty OM wychodzi na 12, więc ma 1-1,5 tyg. do tyłu, ale miałam rozwleczony cykl Ma 3,19 cm i jest absolutnie cudny serducho bije 175! Jak na razie wszystko rozwija się prawidłowo
Riri, Izieth, jagooo90, Edziuuuuuuuunia, nemini86 lubią tę wiadomość
-
Hej. Ja mam termin na 8.12. W środę 25 mam badanie genetyczne (usg -test Papa) w Warszawie koszt 290 zł- prywatna polecona pracownia.
Cały czas męczą mnie okropne mdłości - już 7 tydzień . Wam już przeszło? Eh, okropność...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2016, 19:09
-
Ja dziś jak kłębek nerwów, rano oczwiscie smaki bo obudziłam się bez mdłości.. I co i do cukierni, Boże byłam jak dziecko w zabawkowym... Niewiedzialam co wybrać nabralam ciast i babeczek, przyszłam do domu, zjadłam jedno ciastko i pół babeczki i dziękuję bardzo a za pół godz odwiedziłem toaletę.....
Teraz wysyłam męża po brzoskwinie w puszce...
Mdłości też troszkę puszczają ale apetyt Noe wraca.. Nadal odrzuca od zapachu jedzenia.. I teraz nie mdli tylko wymiot od razu...
Paolcia super serce jak dzwon ;)i wielki.. Moje to kruszynka 2,64 ale teraz serducha bije 190 i bardzo mnie to cieszy... A dziś mój mąż mnie mega denerwuje wrrrrrrr30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Ha! Co będę Wam kłamać! Bob był pyszny!!! Też triche nogi dziś wystawiłam do opalania, bo dwa wesela teraz mamy tydzień po tygodniu.. Problem z sukienka mam... Bo brzucha nie da się już tak łatwo zatuszować, wszyscy mówią, że widać.
Ja mdłości nie mam, tylko z apetytem różnie... Czasem mogę nic nie jest, bo nie mam zwyczajnie ochoty na jedzenie. Ale za to wagowo wcale nie przytyłam i to mnie cieszy póki co hihihIgor - nasze szczęście ur. 9.12.2016 r. 3430 g 54 cm -
Magdalia,też mi się ten adamex strasznie spodobał. I cena nie odrzuca, a jakby trafić gdzieś używany w dobrym stanie to w ogóle luksus. Bo ja to się za używanymi rozglądam, zazwyczaj po jednym dziecku to nie zniszczone są.
Paolcia88, świetne wieści! -
Milmarta, też myślałam o używanym, ale mòj mąż się uparł że kupimy nowy.
Napalił się na czarny wózek anex sport http://tiktak.com.pl/3590-thickbox_default/-anex-sport-3w1-wozek-roku-2015-wozek-wielofunkcyjny-.jpg ale ja staram się go ostudzić bo to nowość z września 2015 i ciężko znaleźć opinie osób które go używały.
Boje siè ważyć bo jem prawie bez przerwy, czasem po 2 obiady od samego początku ciąży nie mam mdłości ani wymiotów tylko wzmożony apetyt. -
Hej
Mnie słońce za bardzo spalilo, cierpię...
Dekolt czerwony, nos, barki i przód nóg.
Oczywiście nie leżałam plackiem tylko siedziałam, brzuch zasloniety... Nie wiem, możemy używać maść z phantenolem? Wczoraj z rozpędu się nią posmarowalam, może ogórek zielony położę? Ech
-
Cześć Wszystkim!
Wczoraj cały dzień byłam OUT - odwiedziłam najpierw teściów, a potem moją rodzinkę, wróciliśmy dopiero przed północą.
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków - bardzo pomogły zdać!
Mam do was pytanie. W piątek był mój ostatni dzień urlopu i jutro już muszę iść do pracy. Boję się, ponieważ mdłości pojawiają mi się na prawdę o różnych porach: raz od rana nie mogę wstać, a następnym razem męczą po południu do nocy.
Szef jeszcze nic nie wie o ciąży. W piątek mam badanie USG u mojej prowadzącej pani doktor - wtedy też zamierzam wziąć od niej zaświadczenie o ciąży dla pracodawcy. Czy do piątku grzecznie starać się chodzić do pracy i nic nie mówić o ciąży, czy właśnie powiedzieć w poniedziałek? Nie chciałabym od razu iść na L4, bo może dam radę pracować. Mam pracę umysłową z komputerem powyżej 4 godzin. Pytanie - co jeśli będzie mi na tyle niedobrze, że nie będę w stanie pracować? Będę mogła od zwykłego internisty wziąć L4? Rety jeszcze tak mało wiem "w tej materii".
Jak myślicie? -
Magdalia wrote:Maluszek chyba młodszy niż pierwotnie założono CRL -5cm więc wychodzi na to że to 11 tydzień. Za to cały, zdrowy i ruchliwy- już wiem czemu tak często chodzę do kibelka- kopie mnie prosto w pęcherz, tak prostuje sobie nóżki. Kość nosowa jest, serduszko i zastawka super, mòzg też w porządku i najważniejsze NT 1 mm czyli na ten moment nie mam się czym martwić. Tatuś widział i słyszał serduszko bobaska(widziałam wzruszenie, ale się nie przyzna;-)) Zapłaciłam tyle co za zwykłą wizytę ciążową czyli 120zł.
Ja jutro świętuję ten mały krok na przód i robię ciasto z truskawkami, serkiem mascarpone (lekarz nie widział przeciwskazań) i galaretką.
Życzę każdej z Was tak dobrych wieści i sobie-oby tak dalej:-*
Magdalia jesteś z Wrocławia? Bo ja tez! Powiedz, gdzie robiłaś badanie genetyczne w tej cenie?