I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
O tak, kiedys miałam straszne bóle nerwicowe i miesiączkowe, czasem pomagała tylko wizyta na pogotowiu, po prostu ból do utraty przytomności - i fakt ze najbardziej pomagała wanna... Powiem Wam że dzięki tym okropnym bólom przestałam się bać tak bardzo bólu podczas porodu. Przynajmniej w tedy ma sens.
-
Ciężko określić , moja teściowa z teściem mi powiedzieli że jestem inna z twarzy( mam raczej ostre rysy twarzy) a mi powiedzieli że jestem inna że się rozmywam promienna.
No wiadomo brzuszek jak rośnie ,ale każdemu w innym tempie:) w zależności od figury kobiety i piersi rosną ,ale piersi rosną przed okresem więc wiesz. Raczej na to nie zwrócą uwagi. -
Dziewczyny, nie wiem czy zacie - bardzo spodobała mi sie ta strona wiec podrzucam http://dziecisawazne.pl/ciaza-i-porod/
Jesli chodzi o rozpoznawanie ciazy to u mnie na saaamym poczatku ze zdziwienia otworzyły sie oczy bo intuicja wykazało sie pare osob po których kompletnie sie tego nie spodziewałam... -
O mojej ciąży wie tylko jedna koleżanka z pracy. Dwa dni temu poszła do dziewczyn z innego działu i te zagadnęły ją czy nie jestem w ciąży. Koleżanka powiedziała że nic nie wie, że nic nie mówiłam. W odpowiedzi usłyszała, że na pewno jestem w ciąży bo się zmieniłam, tylko że jeszcze nie powiedziałam. Dlatego zastanawiam się jak to poznała skoro widujemy sie raczej rzadko, pod jakim względem się zmieniłam? Brzuch na razie mi nie urósł(moze też dlatego że do najszczuplejszych nie należę), piersi raczej też nie
-
u mnie ludzie mówili - ze smieja sie oczy i ze promienieje ( fakt podwyzszona temperatura ciała + wieksza produkcja krwi, wiecej płynów i lepsze nawodnienie i ładniej wyglada skóra) no i człlowiek łagodnieje w ruchach mam wrazenie, alee niektórzy poprosyu maja niesamowita intuicje, nie wiadomo skad a wiedza:))