I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jestem już po wizycie u lekarza;)
na razie wszystko jest ok;)
lekarz powiedział,że to wcale nieprawda,że tyłozgięcie przeszkadza w ciąży.
widziałam tylko ciałko ciążowe wielkości 5mm;) ciąża jest oceniana na 4/5tydz.
nast wizytę mam 26.07;) na wtedy mam zrobić komplet badań z krwi moczu itd i będę mieć wtedy cytologie też. lekarz był bardzo fajny, płaciłam 130zl;)Matylda36, Blondi22, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Rewelacja! Super wieści paula22. Teraz dbaj o siebie i ciesz się rosnącym dzidziusiem
Tyłozgięcie to taka uroda, wiele kobiet to ma - ja też - i nie słyszałam od żadnej znanej mi kobiety z tyłozgięciem by akurat przez tę anomalię jakiś znaczny problem miałypaula22 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:Rewelacja! Super wieści paula22. Teraz dbaj o siebie i ciesz się rosnącym dzidziusiem
Tyłozgięcie to taka uroda, wiele kobiet to ma - ja też - i nie słyszałam od żadnej znanej mi kobiety z tyłozgięciem by akurat przez tę anomalię jakiś znaczny problem miały
zadałam mu trochę pytań nawet typu malowanie paznokci;p -
na pewno dasz radę
A lekarza trzeba pytać, nawet jeśli nam się wydaje, że pytanie może być głupie. Możesz czytać mądrości innych dziewczyn na forach, ale to lekarz powinien odpowiedzieć na wszelkie Twoje wątpliwości
Czyli na lekarza fajnego trafiłaś. To połowa sukcesu. Komfort psychiczny jest bardzo ważnyMama najcudowniejszych skarbów -
Matylda36 wrote:na pewno dasz radę
A lekarza trzeba pytać, nawet jeśli nam się wydaje, że pytanie może być głupie. Możesz czytać mądrości innych dziewczyn na forach, ale to lekarz powinien odpowiedzieć na wszelkie Twoje wątpliwości
Czyli na lekarza fajnego trafiłaś. To połowa sukcesu. Komfort psychiczny jest bardzo ważny
rodzina moja i mojego narzeczonego uważa,że lekarz prywatnie to po co aż tak kombinować... ale nam tak pasuje i ja sie pewniej wtedy czuje;)
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Najważniejsze, żebyś Ty czuła się bezpiecznie i miała zaufanie do lekarza i położnej, a rodzina nawet super kochana nie ma tu nic do gadania
za badania ze skierowaniem od lekarza prywatnego sie płaci czy normalnie mogę sie zapisac bezplatnie?)
mam zleconą:morfologię,Wr,p.glukozy,grupa krwi(chociaż znam),Toxoplazmoza IgG+IgM,Anty-HIV,anty-HCV, mocz i stomatologa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 17:19
-
byłam dzisiaj u lekarza na pierwszym usg, wszystko jest dobrze, kolejna wizyta 24 lipca, juz wiem gdzie bedę rodziła Pan Doktor o tym bardzo szczegółowo porozmawiam, wybrałam szpital w Tucholi i wiem, że się to nie zmienia, ja juz tak mam nie robię tego co muszę tylko co chcę, a porodówka w Grudziądzu utknęła w czasach komunizmu....
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
to i ja dorzucę parę dobrych wieści;) byłam dziś na wizycie i widziałam moje dzieciątko z pięknie bijącym serduszkiem;) prawie 2cm mojej małej wielkiej miłości;) oby rosło zdrowo...
a z mniej dobrych to dr zauważyła dużą torbiel o charakterze krwotocznym.muszę być ostrożna i forsować się, to może się wchłonie
1 sierpnia mamy badania prenatalnepaula22, Selena, Blondi22, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
Gratulacje Mikusia, widzę, że wszystko masz już zaplanowane i poukładane Niech teraz ciąża zdrowo i dobrze się rozwija.
milola86 fajnie, że dzidziuś rośnie i mogłaś zobacczyć bijące serduszko. Wierzę, że ta torbiel się wchłonie i nie będzie Cię więcej denerwować
Dobre wieści dziewczynyMikusia2 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów