I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
milola86 wrote:kambel napisała:
Ja chcę iść na pojedynczą sesję. Tak żeby się zrelaksować po całym tygodniu w pracy. W sumie basen dobrze wpływa na kręgosłup więc chyba nie powinno być przeciwwskazań.
jeśli dobrze pamiętam to chyba mówiłaś, że plamisz.myślę że w tym wypadku basen trzeba sobie odpuścić..
dokladnie, przy plamieniach nie można chodzić na basen. -
Perełka wrote:Też mam 23 wizytę Tylko nie wiem, czy będzie robione badanie prenatalne, bo mój gin ma urlop i idę do innego w zastępstwie. A mój gin na ostatniej wizycie nie wspomniał mi o tym badaniu i powiem szczerze, ze nie wiem co teraz zrobić.
Badania takie robi się od 11 do 13+6 tc. więc sama sobie oblicz co i jak. Ale na moje oko musisz miec 23 mierzone NT bo poxniej bedzie juz niewiarygodne. -
Ana27 wrote:Badania takie robi się od 11 do 13+6 tc. więc sama sobie oblicz co i jak. Ale na moje oko musisz miec 23 mierzone NT bo poxniej bedzie juz niewiarygodne.
-
Perełka ,skierowanie lekarze dają. Ale to kwestia indywidulana. Ja np nie płaciłam za badanie. Bo nie raz maja podpisane z daną kliniką lekarze jakąś umowę tak sądzę. Ale jeśli chcesz prywatnie też iść wiadomo ceny różne od 200-350 zł ost usłyszałam nawet 400zł;/ ale nie wiem z kąd ta cena.
-
ja bedę miała badania prenatalne za darmo, ale musiałam mieć odpowiednie skierowanie.są pewne przypadki, kiedy badanie jest refundowane: np wiek kobiety (zdaje się +35), poronienia nawykowe jak w moim przypadku i chyba jeśli kobieta już raz urodziła dziecko np z zespołem Downa
-
Jest mi bardzo przykro ale straciliśmy nasze Maleństwo. Bynajmniej ten tydzień był najwspanialszym tygodniem w moim życiu.
Chciałam tylko napisać ze warto iść do lekarza jak najszybciej bo nie wiadomo jakby się to skończyło w moim przypadku... lekarz od razu skierował mnie do szpitala gdzie byłam pod stałym nadzorem.
Kochane życzę dużo zdrowia Wam i Waszym Maleństwom :* -
nezumi wrote:Jest mi bardzo przykro ale straciliśmy nasze Maleństwo. Bynajmniej ten tydzień był najwspanialszym tygodniem w moim życiu.
Chciałam tylko napisać ze warto iść do lekarza jak najszybciej bo nie wiadomo jakby się to skończyło w moim przypadku... lekarz od razu skierował mnie do szpitala gdzie byłam pod stałym nadzorem.
Kochane życzę dużo zdrowia Wam i Waszym Maleństwom :*
tak mi przykro ;( -
nezumi wrote:Jest mi bardzo przykro ale straciliśmy nasze Maleństwo. Bynajmniej ten tydzień był najwspanialszym tygodniem w moim życiu.
Kochane życzę dużo zdrowia Wam i Waszym Maleństwom :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2013, 10:40
-
Kochane życzę dużo zdrowia Wam i Waszym Maleństwom :*
Bardzo mi przykro. Musisz sie trzymać teraz bardziej niż kiedykolwiek. Uda wam sie nappewno. Trzymaj się wszystkie jesteśmy z Tobą -
Dziękuję kochane za wsparcie. Jest mi bardzo ciężko, ciesze się że mam wokół siebie kochających i wspierających ludzi, dzięki którym jestem w stanie przetrwać ten trudny okres żałoby.
-
nezumi wrote:Dziękuję kochane za wsparcie. Jest mi bardzo ciężko, ciesze się że mam wokół siebie kochających i wspierających ludzi, dzięki którym jestem w stanie przetrwać ten trudny okres żałoby.
-
Kochane życzę dużo zdrowia Wam i Waszym Maleństwom :* -
Selena wrote:Dziewczynki mam pytanie chciałabym do moich witamin Femibion natal 1 dokupić sobie kwasy dha jakie polecacie?
Jeśli chodzi o witaminy dwóch lekarzy poleciło mi Pharmaton Matruelle zawiera wszysko co potrzebne kobietom w ciazy
Selena lubi tę wiadomość
-
nezumi, wiem co czujesz i teraz żadne słowa nie będą dla ciebie pocieszeniem...kiedyś się spełni Twoje marzenie.
selena- mi moja profesor zapisał kwasy Mamma Hydrotherapy.Selena lubi tę wiadomość
-
milola86 wrote:nezumi, wiem co czujesz i teraz żadne słowa nie będą dla ciebie pocieszeniem...kiedyś się spełni Twoje marzenie.
selena- mi moja profesor zapisał kwasy Mamma Hydrotherapy.