I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOptymistka wiesz co, bardzo często bywa tak, że starając się o dzidzie wkręcamy sobie różne objawy, wiem że bywa i tak, iż kobieta jest w ciąży a krwawienia może mieć co miesiąc tak jak by miała okres. Na twoim wykresie temperatura spadła nie jest podwyższona jak przy ciąży. Jak masz test i Ci go nie szkoda to możesz sobie zrobić ale bardziej pewne jest to, że zobaczysz jedną kreskę... Jak nie udało się w tym cyklu trzeba próbować w kolejnym aż do skutku czego Ci życzę
ps. pewnie sugerujesz się też odrobinkę temperatur a, która na wykresie była w miarę wysoka. Najgorsze i często mylące jest to, że temperatura przed miesiączką wzrasta (podobnie jest w przypadku ciąży) a dzień przed wystąpieniem krwawienia nagle spada. Gdybyś była w ciąży to wyższa temperatura powinna się utrzymywać również w dni spodziewanej miesiączki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 20:34
-
Optymistka wrote:hej Dziewczyny ja jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży ale mam pytanko do Was. Mam straszne zawroty głowy i wyczulony węch. Niestety mam okres i zastanawiam się czy zrobić test jutro, czy zaczekać do końca krwawienia.
Może coś podpowiecie ?
Kochana wiem, że każda która pragnie dziecka od razu widzi u siebie objawy. Ale najczęściej pierwszym objawem ciąży jest brak okresu. Wszystkie inne często pojawiają się później.. Masz przeczucia, że dostałaś okres pomimo zajścia w ciążę? Nie robiłaś testu przed okresem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 21:00
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
nutka wrote:Wiecie, że dziś się zorientowałam, ze Pan doktor do którego chodzę prywatnie ma na drugiej pieczątce ten sam adres co ja nowego mieszkania, tylko piętro niżej? Dziś dostaniemy klucze, więc na dniach malowanie itp i ciekawe czy go spotkam:P
nutka ale masz fajnie będziesz miała klucze do swojego mieszkanka:)
nas to czeka a czas nas goni!!!
fajnie będziesz miała lekarza "pod ręką" -
kasienka82 wrote:mychowe jaki kupiłaś ten detektor tętna?
Właśnie zaczęłam się zastanawiać nad tym czy warto:) chciałabym usłyszeć serduszko mojego szkraba tylko obawiam się, że jak nie będę mogła znaleźć lub będzie za słabe to zacznę panikować poradźcie coś czy warto?
Tak, Kasienka, kupilam dopplera, ale na razie wylapuje jedynie swoje tetno, pewnie jest za wczesnie, tym bardziej, ze mam calkiem spora tkanke tluszczowa, a to tez jest istotne:)magdalena, kasienka82 lubią tę wiadomość
-
Makcza wrote:Dziewczyny, pewnie posypią się na mnie gromy, ale co tam. Proszę, zwracajmy większą uwagę na ortografię, czasem muszę 2 razy przeczytać jakieś zdanie, żeby je zrozumieć. Ja rozumiem, emocje... ale przecież program podkreśla błędnie napisane słowa na czerwono... więc nawet dyslektyczki mogą teraz pisać poprawnie. Warto zwrócić na to uwagę.Miriam wrote:Czasami na tel jest nie wygodnie pisać i poprawiać na dodatek jak piszemy szybko i w emocjach to moja taka uwaga a co szkodzi przeczytać Ci dwa razy
Popieram MIRIAM !!!!
Uważam Makcza że twój komentarz jest nie na miejscu...
LUZIK - moje wpisy możesz pomijaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 23:35
BOBASEK, Miriam, monalisa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja myślę że Makcza nie chciała nikogo obrazić. Nie naskakujcie na nią.
Mimo emocji jakie często w nas szaleją przy pisaniu postów, powinnyśmy starać się okazać szacunek innym użytkownikom forum, którzy nasze posty czytają. W internecie obowiązują pewne zasady Wiem, że na telefonie ciężko jest pisać i nie trudno o literówki.
Myślę, że tu bardziej chodziło o rażące błędy ortograficzne, pisanie CAPS LOKIEM itp.
Nie ma co się złościć na siebie. Szanujmy siebie wzajemnie.Lillenka, monalisa, nutka, Modelka, mychowe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Popieram Fler-okna niech umyje mąż u mnie właśnie mył w sobotę. Mi teściowa powiedziała: żadnego prasowania, wieszania prania, mycia okien, mąż ma pomagać i wyręczać, jak go teraz nie będę do tego "przekonywać" to potem już nic nie zdziałam. Tak więc popieram jej słowa i mąż musi się wykazywać :)A poza tym jestem po dwóch poronieniach, teraz skraca mi się szyjka więc tym bardziej mam zamiar go wykorzystywać jak najczęściej.
Lillenka, fler lubią tę wiadomość