I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam u gina w ubieglym tyg bo musialam isc po duphaston i powiedzial ze chce mnie 5 maja koniecznie widzieć. Mialam co prawda byc wtedy w Szwajcarii no ale przełozylam ( odłozylam ?? nie wiem jak to z lataniem bedzie:/) lot póki co i pojde 5, zobaczymy co tam będzie widać
-
Ja jak zadzwoniłam do przychodni to tez umówili mnie na najbliższy termin - tak ponoć lepiej. Ale sama mam wątpliwości czy to nie za wcześnie.
Ale jutro dam znać co i jak, co mi powie.
Zapisuję sobie właśnie pytania do gin po na wizycie to ja wszystko zapominam heheAg... lubi tę wiadomość
-
Claudia 86 - dzięki za polecenie, przy najbliżej okazji zaopatrzę się w tą pozycję
Wiki - GRATULACJE!
Kasienka, ja niestety w interpretacji wyniku nie pomogę bo się na tym całkowicie nie znam, sama w środę idę na betę i pewnie będę też pytała o pomoc w interpretacji
Pytanie do bardziej "doświadczonych" mam: Kiedy poczułyście tak naprawdę, że jesteście w ciąży? Ja cały czas patrzę na wyniki bety a mimo wszystko czuję, jakby należały one do innej osoby. Nie mam żadnych objawów (choć dopiero zaczął mi się 5 tydzień) i ciągle czuję jakbym miała zaraz dostać okres.
-
Dzięki Dziewczyny. W końcu i ja mam potwierdzenie ciąży.
Kasienka w internecie są interpretatory bety. Na początku różnie rośnie, tak piszą doświadczone dziewczyny.
Może założymy wątek Grudzien 2014 lub Styczen 2015?Ag... lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl