I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki81 wrote:Dzięki Dziewczyny. W końcu i ja mam potwierdzenie ciąży.
Kasienka w internecie są interpretatory bety. Na początku różnie rośnie, tak piszą doświadczone dziewczyny.
Może założymy wątek Grudzien 2014 lub Styczen 2015?
no u mnie wlaśnie rośnie nie wytrzymałam i wczoraj poszłam do gina jest k tylko te plamienia dostałam duphaston - mam nadzieję że bedzie ok ja również termin na grudzień gratulacje !kasienka236 -
Selene wrote:Claudia 86 - dzięki za polecenie, przy najbliżej okazji zaopatrzę się w tą pozycję
Wiki - GRATULACJE!
Kasienka, ja niestety w interpretacji wyniku nie pomogę bo się na tym całkowicie nie znam, sama w środę idę na betę i pewnie będę też pytała o pomoc w interpretacji
Pytanie do bardziej "doświadczonych" mam: Kiedy poczułyście tak naprawdę, że jesteście w ciąży? Ja cały czas patrzę na wyniki bety a mimo wszystko czuję, jakby należały one do innej osoby. Nie mam żadnych objawów (choć dopiero zaczął mi się 5 tydzień) i ciągle czuję jakbym miała zaraz dostać okres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2014, 08:46
kasienka236 -
Tak się chwaliłam, że zero objawów i dziś rano pożałowałam tych słów kiedy zrobiłam śniadanie i zemdliło mnie na samo patrzenie. Czuję się jakbym miała grypę żołądkową, brzuch nie boli, lecz od razu mnie mdli na widok jedzenia i wody. Nawet jak w TV pokazują, to przełączam kanał.
Mam nadzieję, że to nie zwiastun tej przykrej porannej dolegliwości, wydawało mi się, że to jeszcze zbyt wcześnie. No ale cóż -
Martaaa wrote:Za Twoim przykładem Wiolu ale nie wiem czy dobrze wklejam
-
Selene wrote:Jam żeby jeszcze "nie zapeszać" wolę jeszcze nie wklejać suwaczka, jutro mam powtórzenie bety, jak ładnie urośnie, porzucam wszelkie strachy i niepokoje i obiecuję poprawę
Wybaczone ja mam jutro powtorke bety, ale nie przyjmuje do wiadomości ze moze byc cos zle -
nick nieaktualny
-
Selene wrote:Jam żeby jeszcze "nie zapeszać" wolę jeszcze nie wklejać suwaczka, jutro mam powtórzenie bety, jak ładnie urośnie, porzucam wszelkie strachy i niepokoje i obiecuję poprawę
ja też idę jutro na powtórkę bety. W pon robiłam.Wiola25 lubi tę wiadomość
www.styczniowki2015.phorum.pl