I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Selene wrote:Kasieńka - jestem dobrej myśli, na pewno wszystko jest dobrze, gdyby były powody do niepokoju to myślę, że lekarz od razu by to powiedział a tak to zalecił leżenie, więc odpoczywaj i NIE STRESUJ SIĘ!
Ja też płaciłam 22zł za betę - w Katowicach
Wczoraj miałam bóle brzucha i bałam się czy coś jest nie tak, dziś w ogóle brzucha nie czuję i znów się martwię czy coś się nie "zatrzymało". Hehe, chyba nic mi nie dogodzikasienka236 -
Martaaa wrote:Oj Wy tu o dobrej myśli a mnie właśnie dopadły 'zmienne nastroje'. Jestem jakaś załamana, zdenerwowana, smutna i przerażona. A i samotna strasznie. Ale przyczyna może być tylko jedna... hormony. Bo nic innego się nie wydarzyło.
Na taki nastrój to tylko mogę poradzić poprawiające humor koty
http://www.cda.pl/video/8165552/Najlepsze-filmiki-z-kotami-2013
Może cię rozbawią choć na chwilęMartaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ja 3 razy robiłam bete bo jestem po 2 stratach i musiałam wiedziec czy wszystko jest dobrze...przy becie 1700 było widac juz pecherzyk....wychodziło u mnie 19 dpo...
dzisiaj wyszłam ze szpitala i widziałam serduszko czyli moj maluch rosnie, teraz wizyta 10 maja zeby sprawdzic czy dalej jest wszystko dobrze...mam 350 mg progesteronu, oby teraz było wszystko dobrze -
Hej dziewczyny!
Jak się czujecie?
Ja mam ostatnio bardzo spokojne, bezobjawowe dni, apetyt mam ogromny, nie czuję wogóle, że jestem w ciąży, nawet mnie jajnik od dwóch dni nie zakuł...
Nie jestem senna i zamiast się cieszyć idealnym samopoczuciem to sobie wkręcam czy wszystko jest ok...
Jeszcze 2 tygodnie do wizyty.. jak ja to wytrzymam -
Selene, ja też mam apetyt i nie czuję objawów ciąży. No znowu wczoraj po południu się przesłałam - więc może to ten objaw. Staram się cieszy c idealnym, samopoczuciem. A dużo lodów jem, zwłaszcza toffi i śmietankowych. Wczoraj 3 zjadłam:)
Ja mam wizytę 14 maja, z Twoich informacji wynika że Ty też.www.styczniowki2015.phorum.pl -
U mnie spoko też, zadzwonilam do gina czy w razie bólow brzucha moge brac nospe bo dosc mocno mnie nocą boli. Ja z kolei zjadlam z zapalem makrele z puszki ( ! to dziiiiwne dla mnie) i mam non stop ochote na coś słonego. jejku chyba chcialabym doznac uczucia mdłosci no ale jeszcze nie mam. Cycki mnie nieziemsko bolą. Wizyta w pon. Teraz jadę się zrelaksować do Wisły życzę wam milego weekendu!!!
-
Selene wrote:Hej dziewczyny!
Jak się czujecie?
Ja mam ostatnio bardzo spokojne, bezobjawowe dni, apetyt mam ogromny, nie czuję wogóle, że jestem w ciąży, nawet mnie jajnik od dwóch dni nie zakuł...
Nie jestem senna i zamiast się cieszyć idealnym samopoczuciem to sobie wkręcam czy wszystko jest ok...
Jeszcze 2 tygodnie do wizyty.. jak ja to wytrzymam
Hej Marze juz zeby nie miec objawow !!! Na poczatku martwilam sie ze ich nie mam, oczywiscie glupie mysli ze cos nie tak, a teraz... caly dzien mdlosci, brak apetytu, fe... dosc mam i spanieeeeeee... zero energii.
U mnie jeszcze 6 dni do wizyty pierwsze USG brzucha
W ktorym jestes tygodniu ? -
Witam się nieśmiało dziś, w 10 dpo zrobiłam test który wyszedł pozytywny Jestem już mamą, a ponad rok temu poroniłam ciążę.
Teraz trochę sie boję ale i bardzo cieszę
Jak na razie mam mocno odczuwalne objawy ciążowe, właściwie od dnia zagnieżdżenia.
Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie -
No ja planuję wizytę na 16 maja - będzie to 8 tydzień i mam nadzieję, że będzie już widać bijące serduszko, ostatnio co chwilę włącza mi się w telewizorze jakiś program, że kobiety szły na USG i albo pęcherzyk był pusty, albo serce nie biło i zaczęłam się lekko stresować.
Zielarka - witamy pośród nas
Dziewczyny czy wasze najbliższe otoczenie już wie? U mnie wie tylko mąż (przed nim nic nie ukryje) i moja mama. Do pozostałych nabrałam wody w ustach, dopóki lekarz mnie nie uspokoi, że wszystko jest w porządku myślę, że po tym terminie już będę się chwalić
Dalej martwi mnie brak objawów, choć zauważam u siebie większe zmęczenie.. ale to tyle no i apetyt mam większy (choć ja zawsze lubiłam jeść -
Witajcie!
Właśnie rozpoczęłam 5 tydzień ciąży. Ogromne zaskoczenie, ogromny cud, bo byłam nastawiona, że trzeba będzie walczyć o dzidziusia drogą in vitro a udało się naturalnie.
II zobaczyłam 30.04 tylko dlatego, że skończyłam 10. tabletkę duphastonu i chciałam mieć pewność, że mogę spokojnie czekać na @
Nie mam żadnych objawów. Piersi troszkę są obolałe, ale tak samo miałam w poprzednim cyklu łykając dupka. Brzuch czasami pobolewa, ale jest to taki sam ból jak na zbliżającą się @. Fajnie by było gdyby tak zostało, bo wcale nie chcę mieć tych ciążowych atrakcji
Do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu po receptę na dupka a z USG chciałabym się umówić na 26.05 Chciałabym od razu zobaczyć serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 09:47
-
U mnie oprócz Was wie Mąż oczywiście, mama i siostra. Nikt więcej na razie. Chociaż teściowie się pewnie domyślają bo mieszkamy nad nimi i ciężko ukryć... Ale oficjalnie nie wiedzą.
U mnie pomału zaczynają się mdłości niestety... Męczyły mnie wieczorem a dziś jest ciut lepiej. Przez to wszystko to mam -1kg... Od czasu jak się dowiedziałam, że się udało.
Miłej soboty, chociaż u mnie bardzoooo deszczowa.