I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja jutro zaczne 8 tc i zero objawow, usg mam 10 maja i mam nadzieje, ze Kropek zyje bo juz 2 straty za mna a to jest ciaza ciezko wywalczona i okupiona bolem i duza iloscia lekow...
widziałam serduszko w poniedziałek, ale wtedy wyladowałam w szpitalu z plamieniami...teraz cały czas sie martwie... -
To i ja dolacze do Was U mnie objawy to bol brzucha, wrazliwe sutki i piersi. Od kilku dni ciagle chce mi sie spac i robie sobie w ciagu dnia drzemke (co nigdy mi sie nie zdarzalo). Czasem chce mi sie baaardzo mocno jesc, raz ochota na slodkie raz na slone, tak wiec mieszanka wybuchowa Na codzien zawsze pije wode, a Moj R. ostatnio zdziwil sie, ze pilam jakis slodki sok ale tak mnie ssalo na slodkie, ze nie moglam sie powstrzymac
Co do informowania rodzicow, znajomych to jeszcze nikogo nie poinformowalismy. Zrobie to dopiero po wizycie u ginekologa, a mamie chce powiedziec w Dniu Matki, taki prezent. Mysle, ze bardzo sie ucieszy bo nam mocno kibicuje Niestety musialam ja troszke oszukac, w dniu spodziewanej @ spytala czy dostalam @ a ja odpowiedzialam, ze tak. Wszystko dlatego, zeby miala prezent ale mam nadzieje, ze wybaczy takie drobne oszustewkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 20:23
kaarolaa lubi tę wiadomość
-
A mi ciężko nie mówić, że jestem. W weekend byliśmy ze znajomymi i jak trzeciego dnia nie chciałam wina to już się domyślili. W pracy jeszcze nie mówię. A rodzice wiedzą. Wiem jednak że to za wcześnie. Bo badania jeszcze nie miałam. Mówię jednak, że to na razie tylko pozytywny test.www.styczniowki2015.phorum.pl
-
Dziewczyny- ja mam dziś o 17 gina i mam nadzieje ze bedzie juz coś widać mialam w nocy okropny sen ale podobno interpretuje sie je na opak wiec mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Zrobilam jeszcze progesteron i bete zeby miec wszystko aktualne.
Na weekendzie bylam z mamą i mężem i w sumie tez by się pewnie kapła jakbym 3 dni nic nie wypiła, dlatego moj M robił mi "whisky z colą" w kuchni:)
moze im powiem w weekend- odprawiam urodzinki wiec nie unikne zyczen maluszka;)
POzdrowionka -
U mnie wiedzą rodzice, siostry i 3 koleżanki najbliższe
W pracy też jeszcze nie mówię. Widziałam zarodek 2,2 mm ale czekam teraz na serduszko. 13 maja kolejna wizyta. Jeśli wszystko będzie ok pochwalę się reszcie o powiem w pracy bo chcę iść na zwolnienie
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy!!! -
Ja dziś czuję się fatalnie... Jestem zmęczona, śpiąca, boli mnie głowa, mam mdłości... Full objawów. Na obiad wmusiłam w siebie kubek mięty i ziemniaka. I na to wpadła teściowa z tekstem - 'jak nie macie mięsa na obiad to ona ma kotleciki'. Mi w tym momencie atak mdłości ale dzielnie odpowiadam, że mamy mamy ale już zjadłam.
Idę spać...Ag... lubi tę wiadomość
-
dziewczyny to tylko ja tak wcinam wszystko bez opamiętania i zero objawów oprócz większej senności, co w sumie nie interpretuje jako objaw tylko efekt pogody.
Taaaką mam nadzieję, że z maluszkiem wszystko OK.. może by tak zakuł jajnik, to bym wiedziała, że coś się tam w brzuszku dzieje a tu nic..
W niedzielę też mam urodzinki i w dodatku idę na imprezę do teściowej (ma kilka dni przede mną) i na stówę też pojawią się delikatne "życzenia" z motywem dziecka. Bardzo chciałabym móc im powiedzieć, dla teściowej byłby to piękny prezent bo od dawna mi robi insynuacje (na szczęście nie wtrąca się ani nic), tymczasem 5 tydzień to dla mnie za wcześnie, potrzebuję usłyszeć serduszko.
Trzymajcie się mamusie!! -
nick nieaktualny