I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polska_dziewczyna wrote:anetta28
ja kwasu juz nie biore tzn jest on w tabletkach które przepisał mi ginegolog 4 tyg.temu a mianowice PREGNA PLUS ...i nie jest to zbytnio tanie bo płaciłam 47zł..ale zawiera
*olej rybi w tym omega3, EPA, DHA
*żelazo
*cynk
*witamina B6
*kwas foliowy
*jod
*witamina D3
*witamina B12
biore tylko jedną tabletke dziennie i to własnie dla mnie plus...bo mam odruch wymiotny jak zażywam co kolwiek..
myslę że warto bo wyniki mo sie porawiły a miałam anemie na pograniczu...
To strasznie dużo płacisz za pregne plus, chyba że masz jakąś inną wersję...ja u siebie za 30kapsułek płacę 28-33pln (cena zalezy od dostawy w aptece..) -
Stokrotka84 wrote:Ulala ale swietna wiadomosc:))) serdecznie gratuluje! Maz musi byc w szoku?
hehe mąz dostał wiadomość w trakcie spania,więc do końca nie wiem czy zakumał o co biega będe się śmiała,jak powie mi że mial sen,że będą bliźniaki
polska_dziewczyna, alexis, pasia27 lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Ulala wrote:kochane moje
ja jestem już po usg. o wiele spokojniejsza- mamy ciążę w macicy....i mamy 2 kuleczki jak wszystko dobrze pójdze to będą bliźniaki
http://imageshack.us/photo/my-images/163/c46c4dc4dce947f1a3e64ef.jpg/
JEJKU TO SWIETNA NOWINKA.TERaz to juz zupelnie sie oszczedzaj dla tych dwoch kuleczek hehe.a to u kogo w rodzince sa blizniaki??od twojej strony czy twojego?
eee...u nas nie ma żadnych bliźniaków ja mam pco i musiałam brać clo żeby mieć owu i chyba 2 jajeczka poszły czym się bardzo cieszę -
pasia27 wrote:a ja oprocz kwasu foliowego nie biore nic.wyniki mam super jak na razie.
ja na razie tez tylko kwas, ale jade w niedzielę do pl i zakupię sobie witaminki -
WITAM WAS JA SIE WCZORAJ DOWIEDZIAŁAM ZE JESTEM W CIĄZY ZROBIŁAM JEDEN TEST PASKOWY WYSZŁA JEDNA KRESKA MOCNA A ZA NIA DRUGA JASNIEJSZA NIE MOGŁAM UWIERZYC WIEC POJECHAŁAM PO DWA PŁYTKOWE Z INNYCH FIRM I DALEJ TO SAMO CZYLI TO NIE BYŁA POMYŁKA UDAŁO SIE JESTEM SZCZESLIWA I WAM OCZYWISCIE TEZ GRATULUJE
akinom, Blondi22, anetta28, Effcia28, ann2224, pasia27, Kropka, m_f, darijka, Fedra, she, yennefer, iśka, Ulala, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie taż strasznie mdłosci męcza i gdzieś wyczytałam że witamina b jest dobra na mdłosci i od paru dni ja nbiore i żeczywiscie sie lepiej czuje nie zeby wogóle znikły ale jest o niebo lepiej a oprócz tego biore kwas foliowy i multiwitamine z minerałami:)
Ulala gratuluje bliźniaków ciekawa jestem co0 u mnie rośnie po clo przekonam sie 16 kwietnia:)Ulala lubi tę wiadomość
-
olus22 wrote:WITAM WAS JA SIE WCZORAJ DOWIEDZIAŁAM ZE JESTEM W CIĄZY ZROBIŁAM JEDEN TEST PASKOWY WYSZŁA JEDNA KRESKA MOCNA A ZA NIA DRUGA JASNIEJSZA NIE MOGŁAM UWIERZYC WIEC POJECHAŁAM PO DWA PŁYTKOWE Z INNYCH FIRM I DALEJ TO SAMO CZYLI TO NIE BYŁA POMYŁKA UDAŁO SIE JESTEM SZCZESLIWA I WAM OCZYWISCIE TEZ GRATULUJE
no tuper olus.gratulajeolus22 lubi tę wiadomość
-
Ulala wrote:pasia27 wrote:Ulala wrote:kochane moje
ja jestem już po usg. o wiele spokojniejsza- mamy ciążę w macicy....i mamy 2 kuleczki jak wszystko dobrze pójdze to będą bliźniaki
http://imageshack.us/photo/my-images/163/c46c4dc4dce947f1a3e64ef.jpg/
JEJKU TO SWIETNA NOWINKA.TERaz to juz zupelnie sie oszczedzaj dla tych dwoch kuleczek hehe.a to u kogo w rodzince sa blizniaki??od twojej strony czy twojego?
eee...u nas nie ma żadnych bliźniaków ja mam pco i musiałam brać clo żeby mieć owu i chyba 2 jajeczka poszły czym się bardzo cieszę
to na prawde cos swietnego.Ulala lubi tę wiadomość
-
anetta28 wrote:te mdłości me wykończą dzisiaj cały dzień pomocy !!!
moze pepsi sie napij takiej troche odgazowanej?albo mietki pieprzowej.to ziola ale jedna mysle nie zaszkodzi,a mnie pomagala.slyszalam tez o migdalach ale nie stosowalam.heanetta28 lubi tę wiadomość
-
Karolka wrote:polska_dziewczyna wrote:anetta28
ja kwasu juz nie biore tzn jest on w tabletkach które przepisał mi ginegolog 4 tyg.temu a mianowice PREGNA PLUS ...i nie jest to zbytnio tanie bo płaciłam 47zł..ale zawiera
*olej rybi w tym omega3, EPA, DHA
*żelazo
*cynk
*witamina B6
*kwas foliowy
*jod
*witamina D3
*witamina B12
biore tylko jedną tabletke dziennie i to własnie dla mnie plus...bo mam odruch wymiotny jak zażywam co kolwiek..
myslę że warto bo wyniki mo sie porawiły a miałam anemie na pograniczu...
To strasznie dużo płacisz za pregne plus, chyba że masz jakąś inną wersję...ja u siebie za 30kapsułek płacę 28-33pln (cena zalezy od dostawy w aptece..)
uuuu to rzeczywiście...
to musze poszukać innej apteki...a tobie ona słuzy? -
nick nieaktualny
-
anetta28 wrote:te mdłości me wykończą dzisiaj cały dzień pomocy !!!
anetta nie jesteś sama ja już też nie mam na nie siły dzisiaj również cały dzień mnie mdli.
gin mi powiedział, że można brać lokomotiv 3 razy po jednej tabletce dziennie on jest na bazie imbiru, chyba sobie jutro zakupię bo powoli nie daje rady i odliczam dni do końca pierwszego trymestru może sie coś zmienianetta28 lubi tę wiadomość