I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Rucia!!!
Stokrotko ja bym na Twoim miejscu spróbowała wziąść ten paracetamol...jest on napewno bezpieczniejszy w ciąży niż antybiotyk...tak mi się wydaje przynajmniej...ogólnie wiem, że paracetamol można w ciązy brać spokojnie...powodzenia Ci życzę i zdrówka przede wszystkim!!! -
Hej dziewczynki
Gratuluje nowym ciezarnym i spokojnej ciazy zycze
Widze, ze sie dzieje na naszym forum - i nawet blizniaki mamy Super !
Ja rzadko zagladam, bo ostatnio jakos nie mam ochoty na komputer, poza tym za duzo czytam. Nie moge sie juz doczekac piatkowej wizyty. W dodatku mialam taki apetyt ze po swietach jest +3 kg i musze zbastowac z podjadaniem. Moze jakby mdlosci byly to az tyle bym nie jadla, no ale jak nie bylo tak nie ma... Trzymajcie sie kochane i udanego leniuchowania w weekendzik. Buzka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2013, 07:55
Ulala lubi tę wiadomość
-
olus22 wrote:WITAM WAS JA SIE WCZORAJ DOWIEDZIAŁAM ZE JESTEM W CIĄZY ZROBIŁAM JEDEN TEST PASKOWY WYSZŁA JEDNA KRESKA MOCNA A ZA NIA DRUGA JASNIEJSZA NIE MOGŁAM UWIERZYC WIEC POJECHAŁAM PO DWA PŁYTKOWE Z INNYCH FIRM I DALEJ TO SAMO CZYLI TO NIE BYŁA POMYŁKA UDAŁO SIE JESTEM SZCZESLIWA I WAM OCZYWISCIE TEZ GRATULUJE
Gratulacje!!! Spokojnej i nudnej ciąży życzę!!! -
Rucia Tobie też gratuluję!!! Udało się!!!
"Cieszę się",że nie tylko ja mam takie silne mdłości bo już myślałam,że wyolbrzymiam i rozczulam się nad sobą! Ja pije herbatkę z imbirem, jem banany, jem często ale nie objadam się i wogóle nie jem słodyczy. Nie mieszczę się już w żadne spodnie ale na wadze 0,5kg mniej. -
stokrotko lepiej wziasc cos mocniejszego ale dla kobiet w ciazy niz sie meczyc jak juz domowe sposoby nie pomagaja.niestety dlugotrwala choroba jest gorsza dla dzidziula bardziej jak leki.no tym bardziej gdzie dochodzi temperaturka trzymam kciuki zebys szybko stanela na nogi
-
rubi67 wrote:Hej dziewczynki
Gratuluje nowym ciezarnym i spokojnej ciazy zycze
Widze, ze sie dzieje na naszym forum - i nawet blizniaki mamy Super !
Ja rzadko zagladam, bo ostatnio jakos nie mam ochoty na komputer, poza tym za duzo czytam. Nie moge sie juz doczekac piatkowej wizyty. W dodatku mialam taki apetyt ze po swietach jest +3 kg i musze zbastowac z podjadaniem. Moze jakby mdlosci byly to az tyle bym nie jadla, no ale jak nie bylo tak nie ma... Trzymajcie sie kochane i udanego leniuchowania w weekendzik. Buzka !
rubi ja przez 3 tygodnie wraz ze swietami dopucowalam +4kg takze nic sie nie przejmuj hehe.moj kacperek po prostu szukal nowych smakow i wszystko mu smakowalo hehe.to czas na jedzonko bez ograniczen dlatego jem sobie na co tylko mam ochotke.rodze w sierpniu takze jak dobrze pojdzie i bede karmila to swieta bozonarodzeniowe mam dietetyczne takze teraz korzystam heanilorak, rubi67 lubią tę wiadomość