X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr I trymestr ciąży
Odpowiedz

I trymestr ciąży

Oceń ten wątek:
  • Kropka Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja postanowiłam, że u mnie to będzie niespodzianka. Może mocniej będę parła by się szybciej dowiedzieć ;)
    Czy jest tu jakaś mama, która nie chce poznać płci dziecka?

pasia27 lubi tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • anilorak Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 14:27

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka84 wrote:
    Pasia a tak przy okazji, to strasznie Ci zazdroszcze, ze bedziesz miala chlopca:) my marzymy o chlopcu, zobaczymy co zycie przynoesie. Teraz to tylko mysle o tym, zeby zdrowe bylo:)

Ja wiedzialam ze to chlopczyk od razu ale jednak byla cicha nadzieje ze dziewczynka.lekarz juz w 12tyg wypatrzyl cos..to i tak bylam w wielkim szoku haha.teraz wazne zeby byl zdrowy.moze dziewczynka bedzie nastepna? :-) a ty jak sie czujesz?jakies podejrzenia?moze wiekszosc facetow w rodzince?chociaz to nigdy nie wiadomo hi

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka wrote:
    A ja postanowiłam, że u mnie to będzie niespodzianka. Może mocniej będę parła by się szybciej dowiedzieć ;)

Kurcze ja bym nie wytrzymala nie poznac plci swojego maluszka.gratuluje postanowienia

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anilorak wrote:
    Stokrotka, pewnie najważniejsze żeby było zdrowe, ale może i u Ciebie będzie synuś. My bardzo chcieliśmy chłopca i na to wygląda, że będziemy mieć z czego się bardzo cieszymy. Ale powiem Ci, że moje dwie koleżanki mają córeczki i jak idę im coś kupić, to aż dech zapiera jakie te rzeczy dla dziewczynek są piękne :)

Anilorak bardzo bym chciala synka:) ale wiem o czy mowisz, rzeczy dla dziewczynek sa cudowne. Tez ostatnio tak niesmialo przechodzilam obok dzieciecych ciuszkow:) piekne sa te sukieneczki, sweterki, czapeczki... Ach, jeszcze musze troche poczekac na robienie zakupow. Najpierw trzeba szczesliwie przejsc pierwszy trymestr

anilorak lubi tę wiadomość

relgi09k52jutqx1.png
  • Ulala Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka wrote:

Boju podziwiam! Moj za 1 razem powiedział, ze nie chce znać, ale przy 2 to juz chyba bedziemy pytać- jak sie pokażą oczywiście :)

201311191581.png
    http://blizniaczecuda.blogspot.co.uk/
    https://www.facebook.com/Blizniaczecuda

Moje dwa aniołki czuwają (*) 01.08.12, 04.10.12
    moja walka: http://dzieckomojadroga.blogspot.co.uk/

• Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez kiedys myslalam, ze nie bede chciala znac plci, ale teraz jak jestem w ciazy, to nie koge sie doczekac tej wiadomosci.
    Jesli chodzi o moje przypuszczenia, to na razie nie mam. Mysle tylko czasami, ze skoro chcemy chlopca, to pewnie bedzie dziewczynka:) moja siostra ma 2 corki, moj brat ma corke w drodze(jego dziewczyna jest wlasnie na porodowce) ale jedyna siostra mojego meza ma 2 synkow, takze sama nie wiem, co z takiej mieszanki moze wyjsc:) mam 5 rodzenstwa, 1 siostre i 3 braci a maz tylko siostre. W sumie jest rodzinka wymieszana, takze szanse moim zdaniiem sa 50 ma 50. A Wy dziewczyny macie jakies przypuszczenia co do plci dzieciatka?

relgi09k52jutqx1.png
  • Ulala Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam bym chciała parkę :) ale mam tak straszna cerę, ze myśle ze beda dziewiuchy ;)

201311191581.png
    http://blizniaczecuda.blogspot.co.uk/
    https://www.facebook.com/Blizniaczecuda

Moje dwa aniołki czuwają (*) 01.08.12, 04.10.12
    moja walka: http://dzieckomojadroga.blogspot.co.uk/

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w sumie chlopaki sa tacy mamusini ale z dziewczynka mozna porozmawiac o wszystki..wazne zeby zdrowe :-)
    Ulala mnie sie wydaje ze parka bedzie u Ciebie .ciekawa jestem strasznie.

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala wrote:
    Ja tam bym chciała parkę :) ale mam tak straszna cerę, ze myśle ze beda dziewiuchy ;)

Ulala ja z córką miałam piękną cere :) W ogóle wtedy w ciaży wyładniałam. A mówi się, że dziewczyna odbiera urodę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz wszystkim dziękuję, i również gratuluję każdej z osobna, że Nam się udało ! 8)

anetta28 lubi tę wiadomość

• anetta28 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki :) u mnie słoneczko świeci hura :)ja mam już synka i teraz bym bardzo chciała córeczkę :) ale najwazniejsze żeby było zdrowe :) znajomi mówią że ładnie wyglądam na buzi ze będzie synek zobaczymy :)

88c5vfxmn8jvi88i.pnguwo9qqmzdsfh2qsq.pngo148x1hp1do4rowx.png
  • anetta28 Przyjaciółka

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiedzcie śpicie w nocy ? Bo ja się strasznie męczę prawie wogóle nie śpię :(

88c5vfxmn8jvi88i.pnguwo9qqmzdsfh2qsq.pngo148x1hp1do4rowx.png
  • Smutas Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja śpię bez problemu, u mnie to pierwsza ciaża więc jest mi obojętne co będzie aby zdrowe. Ale na twarzy za to wyglądam tragicznie, trądzik mam jak nastolatka.

f2w3rjjg2c3oph75.png
    f2wl3e5enx7sd16m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anetta ja śpie normalnie :) Tylko coś mi się poprzestawiało i budzę się bardzo wcześnie. Zazwyczaj jestem śpiochem, a od kilku dni wstaję o 6 rano.

• iśka Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anetta28 wrote:
    Dzień dobry kobietki :) u mnie słoneczko świeci hura :)ja mam już synka i teraz bym bardzo chciała córeczkę :) ale najwazniejsze żeby było zdrowe :) znajomi mówią że ładnie wyglądam na buzi ze będzie synek zobaczymy :)

Dzieńdoberek! U mnie również słoneczko. Ach wkońcu!
    My mamy już przecudownego synka i mąż chciałby córcię a synuś mówi,ze będzie braciszek! OT! Dylemat! Ciekawe który ma rację!!! Moja kuzynka będzie miała córcię a wygląda przecudnie (lepiej niż jak nie była w ciąży), także tu nie ma regóły. Ja z synkiem wyglądałam strasznie mam tylko jedno zdjęcie z tego okresu które jest schowane głęboko bo strasznie wyglądałam...Miłej niedzieli!!!

Rucia, anetta28 lubią tę wiadomość

iv093e5eynq4wz4z.png
  • darijka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulala wrote:

mnie gin powiedział,że dużo syfków to nadmiar androgenów i może być jak najbardziej na chłopca :)

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • darijka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutas wrote:
    Ja śpię bez problemu, u mnie to pierwsza ciaża więc jest mi obojętne co będzie aby zdrowe. Ale na twarzy za to wyglądam tragicznie, trądzik mam jak nastolatka.

smutas to tak jak ja i ja jeszcze na plecach mam jak nigdy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    darijka wrote:
    Ulala wrote:

mnie gin powiedział,że dużo syfków to nadmiar androgenów i może być jak najbardziej na chłopca :)

Gdzieś kiedyś czytałam, że będąc w ciąży z płcią męską, kobieta wytwarza dużo testosteronu, który źle wpływa na wygląd kobiety. W ciąży z płcią żeńską wytwarza się dużo estrogenów, które wpływają pozytywnie na kobietę.

• darijka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i rucia tak ma być :) bo ja pragnę chłopca, no ale wiadomo nie wazne co byleby było zdrowe :)

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ