I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka84 wrote:Pasia a tak przy okazji, to strasznie Ci zazdroszcze, ze bedziesz miala chlopca:) my marzymy o chlopcu, zobaczymy co zycie przynoesie. Teraz to tylko mysle o tym, zeby zdrowe bylo:)
Ja wiedzialam ze to chlopczyk od razu ale jednak byla cicha nadzieje ze dziewczynka.lekarz juz w 12tyg wypatrzyl cos..to i tak bylam w wielkim szoku haha.teraz wazne zeby byl zdrowy.moze dziewczynka bedzie nastepna? a ty jak sie czujesz?jakies podejrzenia?moze wiekszosc facetow w rodzince?chociaz to nigdy nie wiadomo hi -
Kropka wrote:A ja postanowiłam, że u mnie to będzie niespodzianka. Może mocniej będę parła by się szybciej dowiedzieć
Czy jest tu jakaś mama, która nie chce poznać płci dziecka?
Kurcze ja bym nie wytrzymala nie poznac plci swojego maluszka.gratuluje postanowienia -
anilorak wrote:Stokrotka, pewnie najważniejsze żeby było zdrowe, ale może i u Ciebie będzie synuś. My bardzo chcieliśmy chłopca i na to wygląda, że będziemy mieć z czego się bardzo cieszymy. Ale powiem Ci, że moje dwie koleżanki mają córeczki i jak idę im coś kupić, to aż dech zapiera jakie te rzeczy dla dziewczynek są piękne
Anilorak bardzo bym chciala synka:) ale wiem o czy mowisz, rzeczy dla dziewczynek sa cudowne. Tez ostatnio tak niesmialo przechodzilam obok dzieciecych ciuszkow:) piekne sa te sukieneczki, sweterki, czapeczki... Ach, jeszcze musze troche poczekac na robienie zakupow. Najpierw trzeba szczesliwie przejsc pierwszy trymestranilorak lubi tę wiadomość
-
Kropka wrote:A ja postanowiłam, że u mnie to będzie niespodzianka. Może mocniej będę parła by się szybciej dowiedzieć
Czy jest tu jakaś mama, która nie chce poznać płci dziecka?
Boju podziwiam! Moj za 1 razem powiedział, ze nie chce znać, ale przy 2 to juz chyba bedziemy pytać- jak sie pokażą oczywiście -
Ja tez kiedys myslalam, ze nie bede chciala znac plci, ale teraz jak jestem w ciazy, to nie koge sie doczekac tej wiadomosci.
Jesli chodzi o moje przypuszczenia, to na razie nie mam. Mysle tylko czasami, ze skoro chcemy chlopca, to pewnie bedzie dziewczynka:) moja siostra ma 2 corki, moj brat ma corke w drodze(jego dziewczyna jest wlasnie na porodowce) ale jedyna siostra mojego meza ma 2 synkow, takze sama nie wiem, co z takiej mieszanki moze wyjsc:) mam 5 rodzenstwa, 1 siostre i 3 braci a maz tylko siostre. W sumie jest rodzinka wymieszana, takze szanse moim zdaniiem sa 50 ma 50. A Wy dziewczyny macie jakies przypuszczenia co do plci dzieciatka? -
Ja tam bym chciała parkę ale mam tak straszna cerę, ze myśle ze beda dziewiuchy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anetta28 wrote:Dzień dobry kobietki u mnie słoneczko świeci hura :)ja mam już synka i teraz bym bardzo chciała córeczkę ale najwazniejsze żeby było zdrowe znajomi mówią że ładnie wyglądam na buzi ze będzie synek zobaczymy
Dzieńdoberek! U mnie również słoneczko. Ach wkońcu!
My mamy już przecudownego synka i mąż chciałby córcię a synuś mówi,ze będzie braciszek! OT! Dylemat! Ciekawe który ma rację!!! Moja kuzynka będzie miała córcię a wygląda przecudnie (lepiej niż jak nie była w ciąży), także tu nie ma regóły. Ja z synkiem wyglądałam strasznie mam tylko jedno zdjęcie z tego okresu które jest schowane głęboko bo strasznie wyglądałam...Miłej niedzieli!!!Rucia, anetta28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydarijka wrote:Ulala wrote:Ja tam bym chciała parkę ale mam tak straszna cerę, ze myśle ze beda dziewiuchy
mnie gin powiedział,że dużo syfków to nadmiar androgenów i może być jak najbardziej na chłopca
Gdzieś kiedyś czytałam, że będąc w ciąży z płcią męską, kobieta wytwarza dużo testosteronu, który źle wpływa na wygląd kobiety. W ciąży z płcią żeńską wytwarza się dużo estrogenów, które wpływają pozytywnie na kobietę.