I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
malo tego bo slyszalam i czytalam ze jak w ciazy sie je wszystko to dziecko pozniej tez lubi te rzeczy ale czy to rzeczywiscie potwierdzon??hmmm zobaczymy.na pewno moj synek baaaaaaaardzo lubi slodycze jak wiekszosc dzidziulow i tance po czekolodzie mam piekne heheh.wczoraj sie nawet pierwszy raz ujawnil tatusiowi jak dal reke na brzuch.do tej pory sie wstydzil
anilorak lubi tę wiadomość
-
olus22 wrote:WITAM WAS JA SIE WCZORAJ DOWIEDZIAŁAM ZE JESTEM W CIĄZY ZROBIŁAM JEDEN TEST PASKOWY WYSZŁA JEDNA KRESKA MOCNA A ZA NIA DRUGA JASNIEJSZA NIE MOGŁAM UWIERZYC WIEC POJECHAŁAM PO DWA PŁYTKOWE Z INNYCH FIRM I DALEJ TO SAMO CZYLI TO NIE BYŁA POMYŁKA UDAŁO SIE JESTEM SZCZESLIWA I WAM OCZYWISCIE TEZ GRATULUJE
No gratulacje! Rok 2013 rokiem płodnościolus22 lubi tę wiadomość
-
Kropka wrote:Dziewczyny a od kiedy Wam zaczęły się mdłości? Wiem, że u mnie jeszcze za wcześnie więc korzystam jak mogę apetyt mi dopisuje a że jestem chuda jak patyk dodatkowe kilogramy są u mnie mile widziane
Boję się trochę tych mdłości, bo muszę dojeżdżać pół godziny do pracy samochodem a to chyba nie jest miło jechać i myśleć, ze zaraz można zwymiotować Ech, ja chyba nigdy nie przestanę się martwić na zapas
Mi sie juz zaczynaja.....no ale przy dwójce to chyba i mdłości wcześniej przychodzą obym na urlopie w pl nie spędZala calych dni w kilbu :p -
Rucia wrote:Witam
Przyłączam się do zafasolkowanych w końcu!
Pięknie! Gratuluje -
kopciuszek126 wrote:Hej! ja też się do Was dołączę dziewczynki
Pięknie! Boju ale nowych ciężarówek aż miło -
Kropka, pasia27, dziekuje za Wasze rady. Moja lekarka tez twierdzi, ze musi samo przejsc, mam brac tylko to co mi wolno. Postanowilam jednak, ze jak wieczorem w dalszym ciagu bede miala temp i objawy sie utrzymaja, to wezme antybiotyk. Po tygodniu choroby, kataru, kaszlu, bolu glowy, mam juz psychicznie i fizycznie dosc....
-
A co do diety, to w tym tyg nie moge w ogole jesc:( pewnie przez to cholerne przeziebienie... Wmuszam w siebie jakies owoce, ale schudlam ponad 1.5kg przez tydzien. Niemniej jednak moj brzuszek sie powoli uwydatnia:) teraz tylko sie martwie, czy z dzieckiem wszystko ok po tak wyczerpujacym tygodniu. Myslicie, ze powinnam pojsc na dodatkowe usg czy isc zgodnie z charmonogramem za 3 tyg?
-
Kropka wrote:Dziewczyny a od kiedy Wam zaczęły się mdłości? Wiem, że u mnie jeszcze za wcześnie więc korzystam jak mogę apetyt mi dopisuje a że jestem chuda jak patyk dodatkowe kilogramy są u mnie mile widziane
Boję się trochę tych mdłości, bo muszę dojeżdżać pół godziny do pracy samochodem a to chyba nie jest miło jechać i myśleć, ze zaraz można zwymiotować Ech, ja chyba nigdy nie przestanę się martwić na zapas
hej mi sie właśnie zaczeły w 5 tyg. ale nie sa mega mocne ale sa i męczą do ej pory... -
Pasia, Rubi dziekuje Wam za slowa otuchy:) czuje sie lepiej niz wczoraj i lepiej niz rano, takze chyba idzie ku lepszemu:) nawet zjadlam obiad- troche ziemniakow i malego schabowego mniam:) w koncu moge cos zjesc. Oby tak dalej.
Co do usg to macie racje, skoro nie plamie i nic sie nie dzieje, tomchyba bez sensu. Bede spokojnie czekac do nastepnego badania.rubi67 lubi tę wiadomość