I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anika wrote:kasiaks wrote:no ja dziś robiłam bete i mi wyszła 830, gdyby nie te tabsy to nie szłabym jutro tylko się stresować
830?
Mi powiedzial ze moje dzisiejsze beta powinno wynosic powyzej 1800 albo 3000
3000 to na bliźniaki ja taką miałam a dokładnie 3500anika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:anika wrote:Hej dziewczyny.nie wiem juz co mam mysleć mam załamke
Bylam dzisiaj u lekarza.dostałam skierowanie na bete i usg dopochwowe. Niestety nie było nic widać znowu sie nie udało. jutro odbior bety
No kuźwa co za lekarz ,normalne że w 4 tygodniu jeszcze nic nie widać.
Nie stresuję się idź na bete. Spokojnie!!!!
I tutaj sie zgodzę z lalita- 4 tydzień to stanowczo za wcześnie ne pecherzyk!! Bez paniki!! -
kasiaks wrote:anika wrote:kasiaks wrote:no ja dziś robiłam bete i mi wyszła 830, gdyby nie te tabsy to nie szłabym jutro tylko się stresować
830?
tak i z tego co wiem to jest prawidłowy wynik, nie stresuj mnie teraz
Boju dziewczyny co to za lekarz!! Z kad on moze wiedzieć jaki powinnas mieć teraz poziom skoro bedziesz miała badana Bete pierwszy raz!
Ja jak poszłam na Bete pierwszy raz to miałam wynik 290 a nie 3000! Boju masakra! W 4 tygodniu ggggg
Dzieczyny spokojnie- ten lekarz to tylko depresję przyprawia....
-
A darijka ja idę na usg w środę i mam nadzieje na podobny widok
darijka lubi tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:hej dziewczynki jutro mam wizyte u gin..i bardzo ale to bardzo sie stresuje...oczywiście zdam relacje jak wróce....trzymajcie kciuki
:P:P:)
hej, ja też jutro mam wizytę, USG genetyczne
też się trochę stresuje, ale przede wszystkim nie mogę doczekać jak znowu zobaczę maluszka
trzymam kciuki a jutro dzielimy się pozytywnymi relacjamipolska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
anika wrote:kasiaks wrote:no ja dziś robiłam bete i mi wyszła 830, gdyby nie te tabsy to nie szłabym jutro tylko się stresować
830?
JA w 4 tc mialam bete 430 jakos:)) wiec luzzzz bluzz, bo każdy chyba dobrze wie, że nie o ilość chodzi ale o przyrost wiec zrobic za 2 dni trzeba koniecznie zeby zobavzyc czy rosnie i tyle:))) Wszystko na pewno w porządeczku będzie;))) Beta rośnie około dwukrotnie teraz ale czym wyższa rośnie wolniej, wiec kasiaks jesli dzis mialam 830 to pojutrze bedziesz mieć ok 1600:))) Gratulacje dziewczyny:))
P.S. Anika , trzymam kciuki za Twoja bete:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 21:35
-
Ja bylam w 5 tyg i absolutnie nic nie bylo widac..do tego glupi gin mi nagadala ze jest to ciaza pozamaciczna i mnostwo innych bzdur..jest za wczesnie.spokojnie nie denerwuj sie 3mam kciukihttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualny
-
yennyfer i polska dziewczyna czekam z niecierpliwością na info
anika 4 tydz. to zdecydowwanie za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć ja na pierwszym USG byłam po 5 tyg. i był tylko pęcherzyk ciązowy i ciałko żółte, 1,5 tygodnia póżniej był już zarodek i bijące serducho. Czekaj cierpliwiepolska_dziewczyna lubi tę wiadomość